Paloma Elsesser nyerte az "Év modellje 2023" díjat

Az elmúlt években a divatipar lépéseket tett a nagyobb befogadás felé, bár egyesek szerint még mindig van hova fejlődni. Ma már egyre több, különböző állapotú, testalkatú és hátterű modell szerepel a kifutókon és a magazinok címlapjain. Egyikük, a sikeres molett modell, Paloma Elsesser nemrégiben hatalmas mérföldkövet ért el: őt koronázták meg „A 2023-as év modelljévé′.

Paloma Elsessert a tekintélyes British Fashion Awards a ‘2023-as év modelljének′ választotta.

A 31 éves amerikai molett modellt, Paloma Elsessert választotta meg a British Fashion Awards a 2023-as év modelljének. A korábbi nyertesek között olyan nevek szerepeltek, mint Bella Hadid, Adut Akech és Kaia Gerber.

Nem ez az első alkalom, hogy a sikeres plus size modell nyert.

2020-ban Paloma Elsesser érdemelte ki az év női modellje címet a Models.com-tól, megszilárdítva ezzel pozícióját a divatvilág 50 legkeresettebb arcának elitje között. Három évvel később, 2023-ban Elsesser ismét felemelkedett az elismertségig, és a neves Fashion Awards nevű díjátadón megszerezte az év modellje rangos címet.

Elsesser egyike annak a sok topmodellnek, akiknek fő célja, hogy az iparágat befogadóbbá tegyék.

„Az én ‘szépségem’ azt kérdőjelezi meg, amit a divatban szabályként ismerünk” – magyarázta Elsesser egy interjúban. „Tehát, miközben sok kiváltságot élvezek a világban, mint ‘szép ember’, a szépségemnek az iparban mindig minősítettnek kell lennie. Biztos, hogy történt pozitív elmozdulás, de még mindig rengeteg munka vár ránk.” A sikeres modell azt is szeretné, ha az emberek úgy ismernék és emlékeznének rá, mint aki „elgondolkodtatta az embereket”.

Paloma Elsesser és más, a nagyobb befogadás felé vezető utat egyengető emberek általában egyetértenek abban, hogy még hosszú út áll előttük.

betöltés...