Sebestyén Balázs döbbenetes vallomása a gyerekeiről

Élete nagy harcáról mesélt.

A népszerű műsorvezető imádja a fiait, Benettet és Noelt, ám nem titkolja, hogy szülőnek lenni igencsak embert próbáló feladat. Balázsnak sokszor meggyűlik a baja a gyermekneveléssel, és van, amikor úgy érzi, pokoli az élete.

Nemrég a Rádió 1 reggeli műsorában, a Balázsékban fakadt ki ezzel kapcsolatban, amiből a Star magazin idézett:

„Mindig elképedve állunk azon hírek előtt, hogy valakinek négy-öt gyereke van. Szülőként pontosan tudom, hogy ez mekkora megpróbáltatás. Én a kettőnél is néha azt érzem, hogy pokol az élet.

Amikor az esti harc megy, például menjél fürdeni, mosd meg a fogad, ne járkáljál a fogkeféddel, ne csöpögtesd tele a fürdőszobát, menjél vissza a fürdőszobába, igyál még vizet, persze, menjél ki még egyszer, kilenc óra van, miért nem tudsz aludni?

Majd aztán remegő, habzó szájjal próbálom meg Anna, Peti, Gergő valamelyik nyomorúságos kalandját ledugni a gyerek torkán, miközben a másik harmadszor iszik.

Akkor azt érzem, hogy megölöm magam – fakadt ki nemrég műsorában Balázs, amikor azt kezdték elemezni, mi vihet rá valakit arra, hogy sok gyereket vállaljon. Majd gyorsan ráeszmélt: erre születni kell.

A műsorvezető elárulta, hogy ő inkább az estéket vállalja, de természetesen feleségénél, Vikinél látja, mi zajlik reggel. „Az egész egy küzdés.”

betöltés...