Te köztük vagy? Ezeknek a csillagjegyeknek lesz a legrosszabb 2019

Nem az ő évük lesz az új…

Rosszat ígér

Ha eddig úgy indultál neki az újévnek, hogy ez majd a te időd lesz, akkor lehet, hogy most ki fogsz ábrándulni: mi már most tudjuk, melyek azok a jegyek, akiknek balszerencsésen indu majd 2019. Magánéleti, munkahelyi és egészségügyi nehézségek is várnak az alábbi jegyek szülötteire, de azért nem kell félni mindentől: év végére legkésőbb minden a helyére kerül majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Holidays ya’ll 🔥

Stefanie Acworth (@amodernwayfarer) által megosztott bejegyzés,

Nekik lesz nehéz

Három csillagjegy fog különösen rosszul járni januárban. Ennek az az oka, hogy a Bak havába lépünk, ami az egyik legkegyetlenebb időszak, ilyenkor ha felkészületlenül vágunk bele az évbe, hatalmas csalódások és kétségbeesések érhetnek. De mégis mely jegyek azok, akik a legjobban szenvedni fognak?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I’m doing something I’ve never done before, painting toile! 😚 I don’t want to toot my own…horn…but I’m pretty happy with how my Capricorn’s horns are coming along. 🐐 I’m using very thinned out layers of my @holbeinartistmaterials duo oils for the effect. Its a slow and steady application. 🎨 There’s only a few more touches I need to add, then she’ll be ready for my solo show at @havengallery next May! Hope you all like how she’s turning out. I’m hoping to have her done before Christmas. If I do I’ll post her online because tis the Capricorn season afterall! ♑ – #Capricorn #capriconseason #oilpainting #soloshow #artistsofinstagram #zodiac #toile #workinprogresswednesday #wipwednesday #paintingvid

Camilla d’Errico (@camilladerrico) által megosztott bejegyzés,

Az Ikreknek rengeteg mérgező energiával, rossz emberrel és sok barátság megszakadásával kell szembenézniük az idén.

A szerelmi életük sem alakul túl fényesen. Lehet, hogy szeretnének elköteleződni, de valószínűleg nem a legjobb embert találják majd meg erre.

Rosszul indul az év a Mérlegeknek is. Úgy látszik, túl sokat törődtek az előző évben azzal, hogy a karrierjük a csúcsra érjen, közben viszont semmit nem törődtek a magánéletükkel.

Lehet, hogy a munkahelyeden is problémákkal küzdesz majd, a szerelmi életedben pedig kudarcokra számíthatsz.

Sok negatív energiával zárja az óévet a Vízöntő, ezeket pedig kamatostul visszakapja az újévben. Úgyhogy ha nem akarsz borzasztó évkezdést, állj le a gonoszkodással!

Nagyon elveszettként fogsz belevágni az újévbe és csak rajtad múlik, mennyire alakítod jóvá 2019-et.

betöltés...