Kiakadt a tanár, amiért ilyen ebédet csomagolt az anya a gyerekének

A többi szülő szerint egyáltalán nem volt jogos az oktató felháborodása. Szerinted?

Jogtalan felháborodás

Egy egészségtudatos anyuka, Laura Lee teljesen kiborult, miután a gyereke egy oktatója számonkérte őt, hogy milyen borzalmas ebédet csomagolt a lányának. A többi szülő osztotta Laura felháborodását, hiszen a csemete doboza tele volt zöldséggel, gyümölccsel és egyéb finomságokkal. A tanárnak azonban egy valami szemet szúrt, ezt pedig meg is jegyezte az anyának.

Egészséges vagy sem

“Azt hittem, ez így rendben van. A jelek szerint mégsem” – jegyezte meg Laura közösségi oldalán. Egy másik szülő, Stephanie kiállt a kritizált anyuka mellett, mondván, hogy milyen érdekes, hogy egy ilyen ebédet nem hagynak jóvá az iskolában, de amikor a menzán a gyerek mindenféle sziruppal leöntött kajákat kap, az simán belefér… “Én a helyedben megbeszélnék egy randit az igazgatóval és megkérdezném, szerinte akkor mi a tökéletes uzsidoboz tartalma” – kommentelte egy apuka.

Fő az egyensúly

Nagyon sokan kiálltak Laura mellett, többen írták például, hogy láttak ennél százszor rosszabb csomagolt kajákat, amiket gyerekeknek szántak, ráadásul a kiegyensúlyozott, de élvezhető táplálkozás része az egészséges falatok mellett némi jutalomkeksz is. “A kicsiknek szükségük van cukorra. Nyilván mértékkel, de akkor is” – véleményezte a szülői közösség a történteket.

betöltés...