10 híresség, akiknek a legaranyosabb “Hogyan találkoztunk” története van

Míg sok sztárpár forgatáson látta meg egymást először, néhányan kevésbé fényes módon – vakrandin vagy a parkolóban – találkoztak leendő házastársukkal. Némelyiküknek pedig még csak ki sem kellett mozdulniuk otthonról, hogy megismerkedjenek a jobbik felükkel.

Összegyűjtöttük a világ legkedveltebb sztárpárjainak legérdekesebb történeteit, kezdve a lakástűz elől való meneküléstől egészen addig, hogy egy közös barátjuk hozta össze őket.

1. Chrissy Teigen és John Legend

Chrissy Teigen már akkor nagy benyomást tett John Legendre, amikor először találkoztak egy forgatáson. “Bementem John öltözőjébe, hogy találkozzam vele, és ő éppen alsónadrágban vasalt. Megkérdeztem: ‘Te magad vasalsz!?’ Ő azt mondta: ‘Persze, hogy én vasalok!’. Megöleltem” – emlékezett vissza. A pár azóta is együtt van, és két közös gyermeket nevelnek.

2. Neil Patrick Harris és David Burtka

Az Így jártam anyátokkal sztárja először egy New York-i utcasarkon látta meg mostani férjét, David Burtkát. “Feltételeztem, hogy ő [a barátnőm] barátja, és azt mondtam: ‘Szép munka’. Erre ő: ’David? Ő nem az én csapatomban játszik’”. Később David megkérte Neil kezét ugyanazon az utcasarkon, ahol először találkoztak.

3. David Bowie és Iman

David Bowie rögtön tudta, hogy feleségül akarja venni Iman-t, amikor először meglátta őt egy vacsorapartin. “Nem tudtam aludni az első randink izgalmától. Az, hogy ő lesz a feleségem, a fejemben már eldöntött tény volt. Soha életemben nem mentem még semmi után ilyen szenvedéllyel” – mondta. A pár két évvel később összeházasodott, és Bowie 2016-ban bekövetkezett haláláig együtt voltak.

4. Kate Winslet és Ned Rocknroll

Az, ahogy a Titanic sztárja megismerkedett leendő férjével, akár egy filmjelenet is lehetne. “A férjemmel egy lakástűzben találkoztam. Ő volt az egyetlen pasi, akinél volt fejlámpa és egy pár cipő, mindenki más mindent hátrahagyott. Szóval, hozzámentem feleségül! Úgy voltam vele, hogy ‘Én a fejlámpás fickót választom!” – mondta.

5. Serena Williams és Alexis Ohanian

A Reddit társalapítója, Alexis Ohanian Rómában ismerkedett meg mostani feleségével, Serena Williamsszel. Éppen kint kávézott, amikor Williams asszisztense szólt neki, hogy egy patkány van az asztala mellett. “Mondtam neki: ‘Köszönöm, de én brooklyni vagyok – állandóan patkányokat látok. Ez tényleg nem nagy ügy” – emlékezett vissza Ohanian. Úgy tűnik, bátorsága nagy benyomást tett Williamsre, és a pár randizni kezdett.

6. Gisele Bündchen és Tom Brady

A szupermodellt és a focistát egy közös barátjuk hozta össze. “Valójában vakrandink volt. Vicces történet volt – mert valamiért mindenki azt hitte, hogy barátot kell találnia nekem, így ez volt a harmadik vakrandim. Tudod, amikor megláttam azokat a kedves szemeket, szó szerint azonnal beleszerettem” – mondta Bündchen.

7. Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Az egykori baseballsztár Alex Rodriguez nem ismerte fel Jennifer Lopezt, amikor először találkoztak. “Kint sétálok, és elfelejtettem, hogy hol parkolok a kocsimmal. Valaki megkocogtatja a vállamat, én pedig megfordulok, és nem ismerem fel ezt az embert. És ő azt mondja: ‘Jennifer. Jennifer vagyok.’ Annyira zavarba jöttem, aztán egy kicsit ideges lettem” – emlékezett vissza Rodriguez.

8. Justin Timberlake és Jessica Biel

Justin Timberlake úgy írja le, hogy nagyon nem hollywoodi módon ismerkedett meg Jessica Biel-lel. “Én a régimódi módon csináltam – telefonon” – mondta a Barátság extrákkal sztárja. “Ezt a mostohaapámtól és a nagyapámtól is megtanultam – hogy létezik egy lovagias dolog, és ennek nem kell meghalnia az internet születésével. Én úgy gondolom, hogy ha randira hívsz egy lányt, akkor azt úgy kell tenned, hogy a lány hallja a hangodat.”

9. George és Amal Clooney

George Clooney-nak még a házát sem kellett elhagynia ahhoz, hogy találkozzon élete szerelmével. “Felhívott az ügynököm, aki azt mondta: ‘Találkoztam ezzel a nővel, aki eljön hozzád, és akit feleségül fogsz venni'” – mondta. Mint kiderült, Clooney ügynökének igaza lett, és a pár egy évvel később össze is házasodott.

10. Mila Kunis és Ashton Kutcher

Sok hollywoodi pár ismerkedett meg forgatáson, de Mila Kunis számára valójában az Ashton Kutcherrel forgatókönyvbe foglalt csók volt a legelső. “Én vagyok az első pasi, akit megcsókolt? Ó, Istenem, fogalmam sem volt róla! Annyira örülök, hogy nem tudtam, különben túl nagy lett volna a nyomás” – mondta Kutcher. A pár úgy kezdett randizni, hogy egyikük sem akart összeházasodni, de hamarosan meggondolták magukat.

Kinek a történetét találtad a legmeghatóbbnak? Szeretnéd megosztani a többi olvasóval a “hogyan találkoztunk” történetedet?

betöltés...