A 3 legvonzóbb férfi csillagjegy! Értük sokkal jobban rajonganak a nők!

Férfiak nélkül mit sem érne az élet, hiszen velük tökéletesen kerek a világ.

Az alábbi három csillagjegy igencsak vonzó a legtöbb nő számára, azonban, jobb ha óvatos vagy velük, mert amilyen jó velük az élet pont olyan nehéz is lehet néha.

Oroszlán

Ő egy igazi csábító, nehezen tud megállapodni, szinte ismeretlen fogalom számára a komoly kapcsolat. Minden nővel flörtöl, akkor sem tud teljesen visszavonulni, ha már egy ideje házasságban él. Határozott, karizmatikus, szórakoztató személyiség, igen közkedvelt a barátai körében. Férfias és védelmező, ezért még vonzóbb a nő számára. Választottja azonban szigorú kritériumoknak kell megfelelnie, és kevesen ütik azt a mércét, amit ő felállít.

Kikkel talál igazán: Mérleg, Kos, Nyilas

Felejtsd el, ha: Halak, Bika, Skorpió, Szűz vagy.

Rossz tulajdonságai: egoista, domináns, énközpontú, birtokló.

Mérleg

Ellentétben más csillagjegyekkel, az első randin igen tartózkodó, csendes és udvarias. Egy született úriember, pozitív tulajdonságaival hívja fel magára a figyelmet. Kiegyensúlyozott, nagylelkű, figyelmes, kedves. Minden nő egy szuperhőst lát benne, álmodozó, és azon dolgozik, hogy a világ egy jobb hellyé válhasson a segítségével. Választottja minden kívánságát teljesíti, előzékeny, és intuitív.

Kikkel talál igazán: Vízöntő, Ikrek, Oroszlán.

Felejtsd el, ha: Rák, Szűz, Halak csillagjegyű vagy.

Rossz tulajdonságai: határozatlan, nem túl önálló, bizonytalan, féltékeny, nagyon érzékeny.

Ikrek

Lelkes, energikus és vicces, elsőre minden nőt levesz önfeledt rajongásával a lábáról. A szavak nagy mestere, és tisztában van vele, hogy kinek mit kell mondani a hódítás érdekében. Sok nőt egyáltalán nem érdekel az sem, ha külsőleg nem túl vonzó, hiszen olyan kommunikációs tehetsége van, hogy garantáltan elcsábít bárkit. Azonban érdemes vigyázni vele, mert az őszinteség nem az erőssége, a komolyabb kapcsolat kialakítása előtt egyszer érdemes egy kicsit közelebbről is megismerni.

Kikkel talál igazán: Mérleg, Vízöntő, Kos

Felejtsd el, ha: Bak, Skorpió vagy Rák csillagjegyű vagy.

Rossz tulajdonságai: gyerekes, felületes, szeszélyes, túlságosan liberális.

betöltés...