Szívszorító! Cameron Boyce apja kiposztolta a fia halála előtti utolsó képét

Egy megható vallomás

Cameron Boyce halála beszédtéma napok óta világszerte, apja most megosztotta a fia utolsó képét.

A fiatal színész alig húsz évesen hunyt el. Sajtóhírek szerint Hollywood egyik legnagyobb ígéretét régóta kezelték egy súlyos betegséggel, halála nem csak a rajongóit, azokat a sztárokat is megrázta, akik játszhattak vele együtt. Adam Sandler és Salma Hayek is nyilvánosan búcsúzott el tőle. A színész családja közleményt adott ki, amelyben azt is elárulták, Cameron agyvérzésben hunyt el, “amely egy folyamatosan fennálló orvosi állapot következtében alakult ki nála”.

Újabb napok teltek el, most a fiú apja jelentkezett újra – posztolta Cameron utolsó képét!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@i_d

Cameron Boyce (@thecameronboyce) által megosztott bejegyzés,

Az egész világot megrázta a fiatal színész halálhíre. Mára az is kiderült, agyvérzés okozta a Disney-sztár halálát. Halála napján még semmi nem utalt a közelgő tragédiára.

Íme az utolsó kép, nem sokkal Cameron halála előtt készült. Apja megható sorok mellett tette közzé: “A fiam. Csak néhány órával azelőtt, hogy elment az életünkből. Rettenetesen hiányzik. Remélem, soha senki nem fogja érezni azt a fájdalmat, amit én, de a tragédiákra senki sem immunis.” – írta a férfi, aki megköszönte a szeretet és támogatást, amit kapnak ezekben a nehéz időkben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Goofballs🤓

Victor Boyce (@thevictorboyce) által megosztott bejegyzés,

Victor Boyce nagyon büszke a családjára, rendszeresen osztott meg képet gyermekeivel, szerelmével.

Hollywood-i sztárokat is sokkolt a halálhír, Salma Hayek megható sorokkal búcsúzott: “Abban a kiváltságban lehetett részem, hogy a Nagyfiúk 1-ben és 2-ben is Cameron anyukáját alakíthattam, és az elmúlt években is tartottuk a kapcsolatot. Lelkes, tehetséges, kedves, nagylelkű, vicces fiú volt. Vidámságát örökké a szívünkbe zártuk, mostantól máshol fog táncolni és ragyogni. Részvétem a családjának” – idézi a színésznőt a hirado.hu.

A Nagyfiúk-ban Cameron együtt játszhatott Adam Sandlerrel. “Túl fiatal volt, túl aranyos, túl vicces. A legkedvesebb, legtehetségesebb és legilledelmesebb kölyök volt. Nagyon szerettem! Törődött a családjával, a világgal. Köszönöm Cameron, amit adtál nekünk, többre voltál hivatott. Mindannyiunk szíve megszakadt” – idézte Adam Sandler szavait a hirado.hu.

betöltés...