Ez a 8 orrforma rengeteg információt árulhat el a személyiségedről. Rád illik valamelyik?

Tudjuk, hogy elég furának fog tűnni, de az orrunk nagyon sok információval kecsegtethet a személyiségünket illetően. Egy nagyon híres professzor, Abraham Tamir kutatási eredményei arra engednek következtetni, hogy az orr formája rengeteg olyan dolgot rejt, ami elárulhatja, hogy milyen emberek is vagyunk a való életben. Tanulmányát meg is jelentették, a “Journal of Craniofacial Surgery-ben”, amit most mi el is hoztunk nektek, hogy kideríthessétek, milyen tényekről árulkodik a szaglószervetek.

Neked milyen típusú orrod van? Derítsd ki, vizsgáld meg alaposan ezt a nyolc orrfajtát és nézd meg neked milyen van.

A núbiai orr:

Erre az orrformára az jellemző, hogy az orrhátban van egy enyhe görbület és az orrhegy lefelé néz. Akik ezt az orrot birtokolják, nagyon kíváncsi természetű emberek, optimisták és empatikusak is. Meglehetősen kedves személyek, akik próbálnak minden problémára megoldást találni.

A görög orr:

A görög orr formája egyenes, ami hegyes orrheggyel végződik. E szerint egy nagyon határozott és logikus személy vagy, ám ennek ellenére egyáltalán nem szeretsz a középpontban lenni. Hűséges típus vagy, ám mégis nehezen fejezed ki az érzéseidet.

A csőrös orr:

A nevéből eredően ez a fajta orr nagyon hasonlít egy madár csőrére. Az ilyen érzékszervvel rendelkező emberek nagyon kreatívak, mondhatni tele vannak újabbnál-újabb ötletekkel. Célorientáltak, ennek köszönhetően semmi sem tántoríthatja el őket, míg meg nem valósítják azt. Nem egyszerű őket átvágni, mert mindig minden részletre odafigyelnek.

Az ívelt orr:

Ez a típus nagyban hasonlít az előbb említett orrfajtához, viszont ebben az esetben annyi a különbség, hogy a tetejétől egészen az aljáig ívelt formája van. Az ilyen orrú emberek, szeretik a rendet és a fegyelmet, alaposan átrágják magukat dolgokon, ahol nagyon odafigyelnek a részletekre. Felelősségteljes személyek, ezért bármilyen feladatot rájuk lehet bízni. Szervezési képességük pedig kiváló.

A római orr:

Ez az orr pont optimális méretű, hiszen se nem nagy, se nem kicsi. Az ilyen orral rendelkező személlyel nagyon kell vigyázni, mert ártatlan külseje ellenére, nagy meglepetéseket tud okozni. Többnyire spontán döntéseket hoz, ami nagyon bosszantja a családtagjait. Nagyon okos személyiség, aki bármilyen vitában harcba száll egy másik emberrel, ha nem ért vele egyet. Mindezek ellenére tud bájos és aranyos is lenni, ezzel persze mindenkit levesz a lábáról.

Az egyenes orr:

Az egyenes orr általában a hegyénél szélesebb, az orrcimpák pedig kerek formájúak. Ha ilyen szaglószerved van, akkor nagyon erős karakterrel rendelkezel. Emellett szenvedélyes is vagy, aki nem igazán viseli el, ha ellent mondanak neki. Pontosan emiatt vagy a szerelmi életedben is te a domináns fél. Általában türelmes vagy, de ha egyszer elveszíted azt, akkor nagyon dühös tudsz lenni.

A konkáv orr:

Sokan mondják, hogy ez a tökéletes orr. Az orrháton van egy kisebbfajta dudor, ami eléggé sajátossá teszi, az orrhegy pedig enyhén felfelé áll. Az ilyen orrtípussal bíró emberek nagyon nagylelkűek és érzékenyek, emiatt hamar meg lehet őket sérteni. Empatikus személyiség, aki szeret másokon segíteni, ez gyakran odáig fajul, hogy magadat háttérbe szorítod. Már az első benyomással megnyered az embereket, emiatt sok barátod van.

A görbe orr:

A görbe orra az jellemző, hogy az orr kellős közepén van egy nagyobb méretű kitüremkedés. Amennyiben neked is ilyen orrod van az azt jelenti, hogy szeretsz mindent száz százalékos erőbedobással csinálni. Rengeteget gondolkodsz egy nap, ami miatt a barátaid nagyon bölcs embernek tartanak. Két lábbal a talajon állsz és nem hagyod, hogy az érzelmeid befolyásoljanak.

Nektek miről árulkodott az orrotok fajtája? Igaz rátok, ami le van írva?

betöltés...