El akarták altatni a mellső lábak nélküli kiskutyát, de ez a férfi inkább megmentette.

Ennek a kiskutyának biztos halált jósoltak az állatorvosok, ugyanis mellső lábak nélkül született. Azonban az őrangyala vele volt és találkozott egy olyan emberrek, aki belészeretett és megmentette az életét.

Ő De Lou Robinson, egy lelkes állatbarát aki magához vette a kiskutyát. Minden tőle telhetőt megtett azért, hogy a kis Nubby-nak a lehető legjobb körülményeket tudja biztosítani.

Nubby lassan fejlődni kezdett, felszedett pár kilót és a szemei is kinyíltak. Az egyik nap azonban rosszl lett, elkezdett tüsszögni és a tej az orrán át buborékozni kezdett. A gazdi nem habozott, azonnal elvitte őt egy állatorvoshoz, ahol kiderült hogy probléma van a kutya nyelőcsövével és tüdőgyulladást is kapott.

Az öt hetes kiskutya túl van a kezeléseken és végre visszatérhetett Robinsonhoz. A gazdi és felesége nem tudja mennyi ideje lehet a kutyusnak, de mindent megtesznek érte, hogy a lehető legjobb körülményekben és a legtovább élhessen.Minden tiszteletünk Robinsoné, aki nem félt megmenteni egy fogyatékos kutyát. Reménykedünk, hogy egészségben és boldogságban volt élni, még jó sok ideig. 🙂

betöltés...