A menhelyi kutya minden éjszaka betakarja magát, így várja hogy végre örökbe fogadják

Amikor Scooter gazdája meghalt, egy pillanat alatt minden megváltozott – a kiscsivava élete már soha nem lehet olyan, mint ezelőtt volt. Hirtelen egy menhelyen találta magát, ahol minden és mindenki ismeretlen volt számára. A menhely dolgozó megnyugtatás képen adtak Scooternek egy sötétkék, csillagos takarót, amit folyton magára is húzott.

Csak az aggódó arca és a hegyes fülei látszódtak ki alóla.

A menhely dolgozói féltek, hogy a kis kutyára senki sem fog felfigyelni a félős személyisége miatt.

“Scooter 12 évesen került be hozzánk és egy csípősérülésben szenvedett.” – mondta a menhely egyik dolgozója. Azt gondolta, hogy a kutyának a hátralévő életét itt kell leélnie.

“De bőven volt helyünk, soha nem fordítottunk volna neki hátat.” – tette hozzá Jan Nageldinger.

De amikor a menhely megosztott egy képet Scooterről, amint épp feje búbjáig be van takarózna, minden megváltozott.

A világ minden tájáról jelentkeztek és rendeget felajánlás is érkezett. Végül Jessica Lynn Howard került a legközelebb az örökbe fogadáshoz, aki nemrég vett magához másik két csivavát.

“Mikor megláttam a Facebook-on Scootert, könnybe lábadt a szemem. Megmutattam a férjemnek, és azt mondtam: El kell mennem.”

Timnek csak egyetlen másodpercig kellett gondolkodnia rajta: “Menj és hozd őt haza.” – felelte.

Másnak az első dolga az volt Jessicának hogy autóba üljön és elinduljon a menhelyre.

“Miután hazaértünk, Scooter azonnal összebarátkozott az új családjával. Hihetetlen volt, hogy mindenki úgy fogadta őt, mint egy elveszettnek hitt régi barátot. Mindenki úgy viselkedett, mintha mindvégig itt lett volna velünk.” – mesélte Jessica.

Mióta Scooter az új otthonában az a személyisége ragyogni kezdett. “Nagyon viccesen és egyben dilisen szokott viselkedni, egyenesen imádom őt. Néha úgy játszik, mint egy két éves gyerkőc.” – mondta Jessica.

betöltés...