Az anya 40 órás küzdelem után életet adott gyermekének a szülőszobában: Aztán az orvos érez valamit a nő lábai között, és talál egy meglepetést

Számos különböző módja van annak, hogy bejelentsd, gyermeketek lesz, és amikor Matthew Ziesemer megkapta a “A világ legjobb apukája” pólót, tudta, hogy az élete örökké megváltozik.

A póló Nicole Ziesemer felesége ajándéka volt, aki végül terhes lett.

De egyikőjük sem tudta, hogy az életük mennyire meg fog változni…

Nem sokan tudnák végigcsinálni azt, amit ez az anyuka. Ugyanis ő a természetes dolgokban hisz, olyannyira, hogy a szülését is otthon szerette volna végigvinni, és teljesen természetes úton, fájdalomcsillapítók nélkül. Ez különösen akkor gondolkoztatja el az embert, ha 40 óráig vajúdik.

A természetközeliséghez az is hozzátartozott, hogy a páros nem kért ultrahangvizsgálatot.

Mivel Nocole magzatvize a 36. hónapban folyt el, kénytelenek voltak bemenni a kórházba. De talán jobban is tették. Péntek hajnali 4-kor értek be. Szombaton még mindig vajúdott. Ekkor kezdett megváltozni a véleménye, és segítséget kért.

„Látni a szenvedést és feladást a feleségem szemében, teljesen kikészített.” – mondta a férj.

Ekkor sikerült a férjének meggyőznie, hogy hallgasson az orvosokra, és vegyen be szülést könnyítő orvosságot.

Ez meg is tette a hatását, és 48 órával azután, hogy elfolyt a magzatvize világra hozta a gyermekét. Ekkor az orvos el akarta távolítani a placentát, de egy másik fejet érzett a nő lába között.

Nem éppen erre számítottak. De a második gyermek is egészségesen megszületett.

„Szóval, inkább vagyok a természetes típus, minden okkal történik, és vannak idők, amikor szükség van orvosi beavatkozásra… Istennek magasabb tervei vannak velünk, és megmutatta, hogy nem irányíthatok mindent én az életemben.”

Megan Forshee doktor, aki világra hozta az ikreket, még soha nem látott ilyet.

“Soha nem fogom elfelejteni ezt a párt és a két babájukat,” mondja a Wzzm13-nak.

Milyen csodálatos és hihetetlen meglepetés volt! Mind Cade, mind Blakeley szépen nőnek és jól vannak, és az egész család hazatért a kórházból.

Most remélem, hogy a család élete csodálatosan folytatódik, még ha nem is teljesen úgy, ahogy eltervezték.

Lájkold és oszd meg ezt a történetet, ha azt gondolod, hogy a gyerekek a legnagyobb áldások!

via

betöltés...