Ez a nő belefáradt az ősz hajszálai rejtegetésébe – új stílust kap a stylisttől és teljesen felismerhetetlen

Ahogy öregszünk, úgy változnak a prioritásaink. Fiatalabb koromban sokkal jobban figyeltem arra, hogy mit gondolnak mások rólam!

De ma már idősebb vagyok és bölcsebb, és tudom, mi az ami igazán fontos – és nem az, ami kívül van!

Talán ezért gondolta a 41 éves Kerry Grundhoefer, hogy itt az ideje a nagy változásnak.

Christopher Hopkins professzionális fodrász segítségével (más néven “A sminkes fickó”) Kerry úgy döntött, hogy megszabadul a régi szokásoktól, és átalakul egy gyönyörű, és természetes nővé!

Mielőtt kapcsolatba lépett Christopherrel, Kerry több évig próbálta elrejteni az ősz haját, gyakran erős, káros vegyi kezelésekkel.

Az évtizedes hajfestés és az erős termékek után a haja érzékenyebbé vált. Ekkor Kerry rájött, hogy most már nem szabad elrejtenie a “valódi” megjelenését.

Ekkor kérte meg Christophert, hogy segítségen neki. Tudta, hogy Christopher egyike a legjobb fodrászoknak a térségben, és remélte, hogy őt is képes szebbé varázsolni.

Amikor Kerry leült Christopher székére, elmondta neki, hogy rövid frizurát szeretne. És ez azt jelenti, nagyon rövidet!

Kerry egy olyan külsővel akarta sokkolni a barátait és férjét egy olyan külsővel, ami tükrözi élénk személyiségét és az élet szeretetét.

Amikor Christopher levágta a hosszú haját, Kerry kicsit aggódott, de ugyanakkor meg volt győződve arról, hogy a változás szükséges.

És nem csak Kerry volt, akinek elakadt a szava, amikor utána a tükörbe nézett, de a férje is elérzékenyült.

Nézd meg az átalakulását:

https://youtu.be/HLMU7hcaqqg

Hát nem csodálatos Kerry új megjelenése? Mindig is hittem abban, hogy tudjunk méltósággal megöregedni, és Kerry ezt megmutatta!

Élvezd az életet, és ne pazarold el az időt azon aggodalmaskodva, hogy mit gondolnak mások. Légy hálás, ha ősz hajszálakat látsz, sokan soha nem kapják meg ezt az esélyt!

Lájkold és oszd meg a cikket, ha egyetértesz.

 

betöltés...