Ezért van szüksége mindenkinek egy Skorpió barátra vagy társra

A Skorpió az egyik legrosszabb hírű csillagjegy. Sokan olyan tulajdonságokat vélnek meglátni ezekben az emberekben, amik csak a karakterük legrosszabb megnyilvánulásai, és a legtöbb skorpióra ugyanezen karakter sokkal pozitívabb arca jellemző. Sajnos előítéletek sora született meg emiatt. Most azonban itt az idő és a lehetőség, hogy kihúzzuk a talajt ezek alól, a rossz nyelvek által táplált tévhitek alól:

Miért is érdemes magad mellett tudni egy jó skorpió barátot, szövetségest, netán társat? Tessék, az okok:

1.) Rájuk számíthatsz

Valószínűleg sokak számára sértő vagy félelmetes is lehet az a Skorpió tulajdonság, hogy ezek az emberek nem szeretik a mellébeszélést, nem rejtik véka alá a véleményüket, és sokszor igen belemenősen viselkednek. Mivel mindig odateszik magukat a szeretteikért, és azokért, akik sokat jelentenek a számukra, biztosan számíthatsz rá, hogy érted is kiállnak, ha úgy adódik.

Nem köntörfalaznak, nem beszélnek senki háta mögött. Ha baja van veled, meg fogja mondani. De ha segítségre lesz szükséged, ő nem fordít hátat Neked!

2.) Energikusak és kiváló a humorérzékük

A Skorpió azon csillagjegyek egyike, akik a legtöbb energiával rendelkeznek. Legyen szó buliról, baráti összejövetelről, családi események megszervezéséről és lebonyolításáról, a skorpió mindig 100\%-osan helytáll, és teljes erőbedobással dolgozik a kitűzött közös célokért.

A Skorpió magas energiaszintjével függhet össze az is, hogy bármilyen helyzetben képes rá, hogy annak vicces oldalát fogja meg. Nemcsak próbálkozik, nagyon jó érzéke van a viccekhez és a valódi spontán humorhoz is.

3.) Igazi célorientált, nagy munkabírású „úthengerek”

Ha kitűznek egy célt, akkor nem állnak meg addig, míg el nem érik. És itt nem feltétlenül egyéni célokra kell gondolni, mert a közösségért vagy másokért ugyanígy képesek óriási lendülettel és eltökéltséggel éjt nappallá téve dolgozni.

Nem érik be kevesebbel, mint a célok teljes és osztatlan teljesülése. Ha arra van szükséged, hogy egy eltökélt ember támogasson, a Skorpió a legalkalmasabb ember erre a feladatra.

4.) Nem jellemző rájuk a rongyrázás vagy a kivagyiság

Bár a skorpiók nagyon energikusak és célorientáltak is egyben, egyáltalán nem lehet rájuk azt mondani, hogy szeretnék maguk körül a felhajtást. Sőt, kifejezetten szerény, praktikus szemléletű emberek, akiknek időnként jól esik, ha egyszerűen csak elbújhatnak a világ elől. Nem várnak ünneplést a sikereikért, és egy „köszönöm”-ön túl a baráti segítségükért sem várnak cserébe mást, csak azt, hogy ők is számíthassanak a másikra.

5.) Az igazmondás és egyenesség légkörét teremti meg maga körül

Mivel a Skorpió maga is nagyon egyenes, szókimondó, „megosztó” személyiség, azt várja el másoktól is, hogy ne mismásoljanak. Ha valaki megpróbálja őt átejteni, a Skorpió úgyis rájön, és a hazudós, sunyi figurák könnyen kiválthatják a Skorpió haragját. Ha viszont őszinte vagy vele, azt még akkor is díjazza, ha valami olyasmit mondasz neki, ami amúgy fáj vagy negatív.

Azt hiszem, így már világos, miért olyan fontosak a skorpiók az életünkben!

betöltés...