A kislány, aki születésekor akkora volt, mint egy csokoládé, végül időben hazamehetett karácsonyra

Nem túl ritka a koraszülött baba világra hozása. Rengeteg anya adott életet idő előtt született csecsemőnek, bár általában az orvosi beavatkozás azt jelenti, hogy nincs hosszú távú károsodás.

Sussie Bea esetében azonban, aki mindössze 482 gramm súllyal született, a dolgok egy kicsit több mint szokatlanok voltak.

A kislány állítólag édesanyja, Jodie Marrin, terhességének 22 hét és 4 napján született. Azok számára, akik nem szeretik a matematikát, ez azt jelenti, hogy négy hónappal korábban érkezett …

A helyzet következtében Jodie-nak és társának, Lee-nek, azt mondták, hogy készüljenek fel a legrosszabbra. A Daily Mirror szerint arról tájékoztatták őket, hogy a kislány nem fog minőségi életet élni, ha túléli.

De Susie szülei nem voltak hajlandók bedobni a törülközőt.

Továbbra is küzdöttek a kisbabájukért, és a kislány sem hagyta magát.

Lee, az apa azt mondta: “Azt mondták, hogy nem fog sokáig lélegezni, és lehet, hogy nem úgy néz ki, mint várnánk. Azt mondták, hagyják, hogy együtt legyünk, mint egy család.”

“Kijött, és egy kicsit nyöszörgött, ezért elkezdtek dolgozni rajta.”

Az orvosok eredetileg úgy döntöttek, hogy nem érdemes Susie-n dolgozni, de a szülei szilárdan hittek abban, hogy meggyógyul. A Ronald McDonald Házban éltek az Arrowe Park Kórházban, Wirral-ban, három hónapig, miközben a kislányuk minden nap újra küzdött.

“Soha nem fogom tudni elmagyarázni, milyen csodálatos volt az egész személyzet, ez szavakkal leírhatatlan” – mondta Patrick a The Sun-nak.

Aztán, az Arrow Park újszülött egységében töltött öt hónap elteltével, a család briliáns híreket kapott. Susie karácsonyra hazamehetett!

Hatalmas elismerés a bátor Susie-nak és a szüleinek, akik nem voltak hajlandóak lemondani róla, a kilátástalan esélyek ellenére sem!

Minden gyermek megérdemel egy esélyt az életben. Annyira boldogok vagyunk, hogy Susie pontosan megmutatta, miért, és nagyszerű karácsonyt kívánunk a családnak.

Ha ugyanezt szeretnéd tenni, oszd meg ezt a cikket a Facebookon!

betöltés...