A férfi megfigyeli a postást a szomszéd házánál, amint olyasmit csinál, amit egyszerűen nem tud figyelmen kívül hagyni

Gyakran ők a társadalom el nem ismert hősei, akik vörös, fehér és kék járművekkel rohannak, viharokkal, hóval és perzselő hőséggel dacolva, hogy kézbesítsék a küldeményeinket.

Természetesen a postai dolgozókról beszélünk. Persze, a levélkézbesítés nem feltétlenül a világ legelbűvösebb munkája, de azóta, hogy az emberek úgy döntöttek, nagy távolságokból kommunikálnak, eléggé fontos.

Ráadásul nagyon stresszes lehet, különösen a mai világban. De még a hektikus menetrend ellenére is, egy postai munkás talált arra időt, hogy megálljon a mindennapi rutinja közben, és tegyen valamit, ami azóta vírusszerűen elterjedt…

A városi kézbesítő asszisztens, Robert Franklin, aki Rochesterben, New York-ban dolgozik, egy zsúfolt vasárnap közepén volt, amikor meglátta az egyik ügyfelet az udvarán. Kiderült, hogy a lakó épp az amerikai zászlót vonta fel.

Robert, az Egyesült Államok hadseregének veteránja, kiugrott a furgonjáról, és felajánlotta, hogy segít.

A lakástulajdonos udvariasan visszautasította az ajánlatot, de Robert még mindig mozdulatlanul állt.

A tulajdonos meglepetésére Robert tisztelgett a zászlónak, amíg az teljes árbocra nem került. A patriotizmus epikus megjelenítésében a veterán meg sem mozdult.

Szerencsére az ott lakó Michael Lempert-nek sikerült egy fényképet készítenie és megosztotta a közösségi médiában. Elég az hozzá, hogy azóta vírusszerűen elterjedt.

Íme, amit írt:

“Épp a kocsibehajtómon voltam, amikor rájöttem, hogy az USPS sofőrje nem volt a teherautóban, hanem mellette állt vigyázban, és tisztelgett a zászlónak, amelyet a szomszédom épp felvont. Ott rögtön megálltam, és felkaptam a fényképezőmet a mellettem lévő ülésről, tisztelegtem, és elkaptam a pillanatot.”

“Aztán várakoztam, amíg a zászló teljesen fel nem emelkedett, mielőtt átmentem, hogy bemutatkozzam, és engedélyt kértem tőle, hogy megosszam ezt a pillanatot, és köszönetet mondtam neki a szolgálatáért. De még egyszer, nagyon köszönöm az amerikai hadsereg visszavonult őrmesterének, Robert Franklinnak, aki még mindig szolgálja az országát, esőben vagy hóban is. Ő az igazi hazafiság megnyilvánulása, és büszke vagyok rá, hogy találkoztam vele.”

Egy igazi amerikai hazafi, de nem is számítottunk másra egy bátor veterántól.

Oszd meg ezt a cikket, ha úgy gondolod, hogy Robert Franklin megérdemli, hogy ünnepeljék a cselekedeteiért.

betöltés...