13 híresség divatbakija 2018-ból, amit nem tudunk elfelejteni

Minden híres személynek van egy szakértői csoportja, aki megteremti a megjelenésüket. De néha a celebek kinézete több millió kérdést vet fel, mint például: “Ki veszi rá őket ilyen béna ruhák viselésére?” vagy “Összeveszett a stylistjával?” Ma olyan hírességeket mutatunk, mint Christina Aguilera, Salma Hayek, Amber Heard, és néhány más híres ember, aki felkerült a Divat Rendőrség listájára. Apropó, a cikk végén, lesz egy család, aki nemcsak hogy szereti a furcsa ruhákat, de hihetetlen képességük van arra, hogy népszerűvé tegyék ezeket.

Zavartan állunk ezen furcsa ruhák előtt, és szeretnénk tudni, vajon miért döntenek úgy a hírességek, hogy felveszik ezeket. Üdvözlünk az őrült dizájn világában!

Kate Beckinsale

2 hiba 1 hét alatt! Az első a 2018-as Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatkozott meg — ez az öltözék egy kis fekete ruha volt, hosszú ujjal. A második szerelést a GQ Magazin Év Férfija díjátadója során mutatták be, és egy élénk, sokat sejtető ruhából állt, amely inkább valami fürdőruhára hasonlított.

Nicole Kidman

Nicole Kidman stylistja nem tud két teljesen eltérő megjelenés közül választani: egy nap úgy néz ki, mint Barbie, máskor pedig öltönyt és furcsa blúzt visel. De a béna ruhák sem tudják elrejteni Nicole tehetségét, és az élénk rózsaszín ruhában még Golden Globe díjat is nyert.

Ryan Gosling

Csak egy dolog magyarázhatja Ryan furcsa megjelenését a 2018-as Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon: a csomagjait bizonyára ellopták! De Ryan karizmája soha nem hagyja, hogy a furcsa ruhák elrontsák a megjelenését.

Irina Shayk

A vörös szőnyegen a modell rendszerint mindenkit háttérbe szorít, ezért nehéz megmagyarázni, hogy Irina stylistja miért döntött úgy, hogy ezt a két ruhát választja, amelyek elrejtik a legnagyszerűbb adottságait.

Julianne Moore

Julianne stylistjai 2018-ban már kétszer követtek el hibát: a színésznőt alaktalan ruhákba rejtették, és még csak nem is próbálták kiemelni testének legjobb tulajdonságait.

Salma Hayek

Salma egy igazán ragyogó nő, és nincs szüksége semmilyen extra kiegészítőre. A fotókon szereplő ruháknak köszönhetően a színésznőt azzal vádolták, hogy nincs ízlése. A hétköznapi életben azonban a kényelmes viseletet kedveli.

Amber Heard

Úgy néz ki, mintha valaki szándékosan megpróbált volna viccet faragni ebből a nőből. Először is, ezek a ruhák nem illenek hozzá. Másodszor, a jobb oldali képen a sminkesei “mindent megtettek”, hogy egy bizonyos megjelenést hozzanak létre. Amber kimerültnek és könnyesnek néz ki köszönhetően a szeme alatt lévő strasszoknak.

Blake Lively

Blake Lively sok ember számára példakép. De néha még ő is rosszul néz ki! A blézer az első képen valóban ápolatlan hatást kelt, a második képen lévő pedig túl elegáns.

Chloë Moretz

Még a leghűségesebb rajongók sem találnak mentséget ezekre a ruhákra! Mindkét öltözék furcsának tűnik, és a színésznő 10 évvel idősebbnek látszik bennük.

Bella Hadid

Bella nagyon magabiztos ember, de mindennek kell legyen határa! A bézs színű ruhája olyan, mintha a stylistjai elfelejtettek volna szoknyát adni a modellre. A második ruha pedig úgy néz ki, mint a 2000-es évek legnépszerűbb trendjeinek és egy kényszerzubbonynak a keveréke.

Christina Aguilera

Az énekesnő mindig is szeretett kísérletezni, de néha fantáziája túlságosan vad. El kell ismernünk, hogy a tollas ruhája kevésbé furcsa, mint a másik szerelése, amely bársony szoknyából, hatalmas kabátból, pólóból, fekete melltartóból és nagy 90-es évekbeli cipőből áll.

Robert Pattinson

Ezt a színészt általában azzal vádolják, hogy ápolatlanul néz ki. De mi van, ha a stylistjai csak szeretik a gyűrött szöveteket, és szeretnek olyan mintákat kombinálni, amelyek nem illenek össze?

Kanye West és Kim Kardashian

Nem sok ember szentelt figyelmet Kanye öltönyének, mivel mindenki a kisméretű papucsát bámulta. A legmeglepőbb dolog az, hogy ezek a papucsok rendkívül népszerűvé váltak – a design teljesen elfogyott a weboldalon.

Házastársa, Kim Kardashian egy furcsa hajós szerelést választott: egy neonszínű, Chanel overált. Nem értjük, hogy miért nem vette fel egyszerűen a szokásos fürdőruháját, ami hasonlóan néz ki.

Van valami hozzáfűznivalód ehhez a listához? Ossz meg velünk más furcsa hírességeket is!

betöltés...