Ez a kétlábú kóbor anyakutya egymaga ápolja otthontalan családját… De még hogy!

Tudjuk, hogy az állatok rugalmasak és sokszor alkalmazkodnak a környezetükhöz, és a lehető legjobban próbálják túlélni napjaikat. Végül is a világon több millió hajléktalan kutya van, akik minden nap küzdenek, hogy ételt és menedéket találjanak, de csodálatra méltó, hogy a fogyatékkal élő hajléktalan kutyák is képesek megélni és életben maradni az utcán.

Kínában van egy kétlábú kóbor, amely kiskutyáknak adott életet, és még a fogyatékossága ellenére is mindig törődik a családjával, és biztosítja, hogy egyik kiskutyája se sérüljön meg.

Az anyakutya Shi Bao néven ismert, és nem mindig volt hajléktalan. A tulajdonosa elhagyta őt, és menedéket keresett Datongban, a Shanxi tartományban található Kouguan vasútállomás közelében. Sajnos a hátsó lábát balesetben elvesztette. A helyiek úgy vélik, hogy egy autó balesetet, vagy egy vona tbalesetet szenvedett , de bárhogy is történt, túlélte, és azóta is magára van utalva.

Shi Bao-nak nemrég egészséges kiskutyái születtek. A kétlábú anya a kölykökkel együtt minden nap a vasútállomás körül kóborol, miközben ételt keresnek. A hősies anya gondoskodik arról, hogy kölykei mindig közel legyenek hozzá, és ne essen bajuk.

Tudjuk, hogy az állatok Kínában nem védettek olyan törvényekkel, mint más országok állatai, de reméljük, hogy Shi Bao és kölykei rátalálnak egy jó szamaritánusra vagy állatvédelmi szervezetekre, akik magukhoz veszik őket, és véget vetnek nehéz utcai életüknek! Minden állat megérdemli a szerető otthont, és Shi Bao bizonyította, hogy méltó az igaz szeretetre és boldogságra.

Friss hírek: Shi Baot, a kétlábú kutyát és kölykeit befogadták!

Miután a történet címlapra került, különböző állatmentő csoportok jöttek össze, hogy megmentsék a fogyatékkal élő anyakutyát és kölykeit.

Az állatbarátok szerte a világról összefogtak, hogy megmentsék az utcai kutyát és kölykeit, így most a család biztonságban van a Datong Meilian Zhonghe Állatorvosi Kórházban.

Az AnimalsAsia.org szerint Shi Bao négy kölyke közül kettő nem élte túl. Szopornyicában szenvedtek és sajnos meghaltak. Egy harmadik kölyök kritikusan beteg, de a megmentők reménykednek abban, hogy a fiatal kutya helyrejön; a negyedik egészséges, és egyedül táplálkozik.

A kétlábú kutya már örökbefogadó családra talált. Jill Robinson, az Animals Asia alapítója és vezérigazgatója úgy döntött, hogy befogadja Shi Bao-t családjának tagjaként. Sőt, a két túlélő kiskutya is örök otthonra talált.

Az egészséges kiskutya egy norvég családhoz megy, és ha a kritikusan beteg kutya túléli, egy szerető családhoz fog eljutni Torontóba.

“Shi Bao nagyszerű anya” – mondta Xue úr, a helyi állatorvos. “Bár a két kölyök még mindig gyenge, de mindent megteszünk, hogy segítsünk nekik túlélni és egészséges, boldog életet élni.”

A Datong Meilian Zhonghe Állatorvosi Kórház munkatársai, ahol a háziállatokat gondozzák, azt mondják, hogy Shi Bao nagyon barátságos, és örömmel fogadja azt a szeretetet és gondoskodást, amelyet az elmúlt két évben hiányolt. 

A legjobbakat kívánjuk Shi Baonak és kölykeinek, és örömmel látjuk, hogy végre megkapják azt a szeretetet, amit megérdemelnek!

Oszd meg ezt a megható történetet barátaiddal is!

betöltés...