Általában nem érdekelnek a TV-reklámok, de ez a legjobb, amit valaha láttam

Ha szereted a természetet, és inspirálnak a túlélési történetek, akkor a Shangri-La szállodalánc  hirdetése lehet pontosan az, amit keresel. A szálloda és üdülőlánc híres vendégszeretetéről; csendes-óceáni, észak-amerikai, közel-keleti és európai helyszínekkel rendelkezik.

A hirdetés egy embert mutat, aki nem találj a megfelelő pihenőhelyet. Az egyetlen ember a videóban, aki egy havas hegyvidéki területen találja magát, és minden ellene van. Nem tudja meggyújtani a gyufát, a zseblámpája lemerül… teljesen elveszettnek érzi magát! Majd összeesik a hóban a fáradtságtól és a hidegtől, ahol aztán elalszik.

Aztán halljuk a farkasok hangját, akik üvöltenek az ember végső rendeltetését körülvevő erdős területeken. A farkasok lassan kezdenek egyenként megjelenni az erdőből, az alvó férfit figyelve. Félelmetesnek tűnnek világító szemükkel, és titokzatos mozgásukkal. Hirtelen elkezdenek az alvó ember felé menni, mintha megakarnák támadni. De ehelyett, mindegyik  lefeküdt mellé a hóban, és ezzel melegen tartották a férfit.
Amikor a férfi kinyitja a szemét, rájön, hogy farkasok veszik körül, és miközben először fél, utána rájön, hogy teljesen biztonságban van, és az állatok azért vannak ott, hogy megvédjék őt. A körülötte kialakult forma úgy néz ki, mintha egy kényelmes ágyban aludna, ami azt jelképezi, hogyan érezheti magát, ha távol van otthonától és egy barátságos szállodában alszik.

A férfi egyszerűen csak összebújik a farkasokkal, és újra álomba merül.

A hirdetés a következő sorral záródik …

“Ölelni egy idegent, mint saját magunkat. Ez a mi természetünk.”

Ez azzal a jelentőséggel jár, hogy egyek legyünk a természettel, és elfogadjuk az összes benne élő  állatot. Gyakran előfordul, hogy a farkasok és más állatok rossz hírnevet kapnak, de néhányan nagyon szelíd teremtmények.

Ez a meglehetősen kapós és meggyőző reklám többszörös rajongókat hozott létre a szállodai és üdülőövezetben, mint valaha.

Miközben mindig szkeptikus vagyok a hirdetők és az általuk kínált termékek iránt, ezúttal végtelenül büszke vagyok arra, hogy támogató vagyok, és teljes szívből köszönetet mondok a Shangri-La-nak, hogy segítséget nyújtott a tudatosság növelésében és a benne rejlő üzenetben való elgondolásban. A felfedezés és az inspiráció csodálatos utazása, amely a cég által választott mottót képviseli!”

Nagyon szeretem ezt a reklámot, mert szeretem az ilyen fajta állatokat…

Ha neked is tetszett, oszd meg barátaiddal.

betöltés...