A két gyermekes anya ‘titokban’ gyermeket szül egy buli során, aztán a babát kidobja a kukába, hogy tovább tudjon inni

Amikor úgy tűnik, hogy már láttam a világ legfurcsább, legmeghökkentőbb dolgait, jön valami, ami megkérdőjelezi bennem, hogy mi, mint faj, hogy juthattunk idáig.

Rjazany város, Oroszország. A Daily Mail jelentései szerint egy 31 éves Yulia nevű nő egy buli közepén szült – ahol nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott – mielőtt visszatért volna a buliba egy olyan megoldás után, amely, legalábbis az ő fejében, teljesen rendben volt.

Az ebből eredő történet gyorsan felhívja a világ figyelmét, ha nem az igazán őrült ügy miatt, akkor azért, hogy az emberek egyszerűen nem hiszik el, hogy ez tényleg megtörtént. Nos, megtörtént, és elgondolkodtat, hogy mi a fene folyik itt…

Az előrehaladott terhes 31 éves Yulia éppen a kellős közepén volt annak, amit minden jó anya csinál, a kiíráshoz közel – bulizott, mintha 18 éves lenne, gond nélkül a világban – amikor elkezdte érezni az összehúzódásokat.

Ahelyett, hogy elmondta volna a barátainak, hogy nemsokára gyermeket fog szülni, vagy talán orvosi segítséget kért volna, hogy biztosítsa a baba biztonságos érkezését a világba, Yulia egyedül félrevonult. A jelentések szerint csendben meglógott a fürdőszobába, hogy megszülje harmadik gyermekét.

Kimondhatatlanul rossz cselekedet
De várj, lesz ez még rosszabb. Annak ellenére, hogy sikeresen teljesítette a csodát, ami a szülés, Yulia nem ment be utána a kórházba, sőt a bulit sem hagyta el. Ehelyett az újszülöttjét egy közeli szemetesbe dobta, és még egy kicsit visszament bulizni.

Nem, nem viccelünk. A bűncselekményét felfedezték, amikor egy másik nő elsétált a szeméttárolónál, és újszülött sírás hangját hallotta. Értesítették a hatóságokat, és a babát megmentették, mielőtt meghalt volna. A kórházba kerülésekor már hipotermiában szenvedett, és intenzív ellátásban részesült, az orvosok azon dolgoztak, hogy életben tartsák.

A rendőrség képes volt a bűncselekményt Yulia-hoz kötni, miután megvizsgálta a közeli lakóegységeket. Vért és más bizonyítékokat fedeztek fel, amelyek bizonyítják, hogy ő szülte a gyermeket, és azonnal intézkedtek vele szemben.

Azt mondják, hogy a másik két gyermeke, akik három és négy évesek, egy árvaházba kerül a saját biztonságuk érdekében, Yulia-t pedig letartóztatták és újszülött ellen elkövetett gyilkossági kísérlettel vádolták. A 31 éves nő, bűnössége esetén legalább öt évre rács mögé kerül.

Anzhelika Yevdokimova, az orosz nyomozó bizottság szóvivője elmondta: „Az anya azt mondta, hogy nem akarta ezt a babát. Még azt sem ellenőrizte, hogy fiú vagy lány, mielőtt eldobta volna. A letartóztatás során erősen ittas állapotban volt.”

Természetesen egy ilyen cselekedet megvetendő, de figyelembe kell venni a személyes fájdalom mértékét, amellyel Yulianak rendelkeznie kellett ahhoz, hogy megtegye azt, amit tett. Teljesen elhanyagolni az anyai ösztön bármely formáját egy buli miatt abszurd, de talán mélyebb, mögöttes problémákra utal, amelyekkel foglalkozni kell, mielőtt az emberek egyszerűen a busz alá dobják.

Minden csecsemő megérdemel egy esélyt az életben, és csak a tiszta szerencsének köszönhető, hogy a történetben szereplőt meghallották, mielőtt túl késő lett volna.

Oszd meg ezt a cikket a Facebookon, ha szereted és tiszteled gyermekeidet.

betöltés...