9 pszichológiai kérdés, amely segít bárkiben olvasni

A „mély beszélgetések” mostanában nagyon népszerűvé váltak. Alapvetően ez olyan, mint egy négyszemközti filozófiai beszélgetés barátok között. De manapság a mély beszélgetések teljesen új kommunikációs móddá váltak, ami segíti az embereket, hogy jobban megismerjék egymást.

9 olyan érdekes kérdést találtunk, amelyekkel a párbeszédben résztvevő partnered részt vehet egy értekezésben, olyan dolgokról, amelyre valószínűleg soha nem gondolt. Ezek a kérdések részletes válaszokat igényelnek, így az „igen” és „nem” válaszok nem működnek. És nincsenek helyes válaszok. De mint mindannyian tudjuk, néha egy jó kérdés már a válasz.

És ne feledd, hogy ne tedd fel ezeket a kérdéseket egy olyan személynek, akiben félsz, hogy csalódni fogsz.

Kinyitnál egy borítékot, amelyen belül van a halálod ideje? Erre a kérdésre válaszolva megértheted az ember fatalizmusának szintjét és általában az élethez való hozzáállását.

Barátok lennétek magaddal? Itt kitalálhatod az ember önbecsülését, erősségeit és gyengeségeit, és hogy mennyire érdekes.

Ha látnál egy mérési skálát az emberek feje fölött, mit szeretnél, mit mérjen? A társadalmi státuszukat, boldogságuk szintjét, vagyonukat, stb.? Erre a kérdésre válaszolva meg tudod érteni egy személy értékeit és prioritásait.

Mit csinálsz másképp, mint a többi ember? Itt megértheted az ember önbecsülését, humorérzékét, az őrületük szintjét, és milyen egyedülálló a személyiségük.

Ha a partnered soha nem találja ki, hogy véletlenül megcsaltad, elmondanád neki? A válasz egy személy erkölcsi normáit és a többi ember iránti hozzáállását jelzi.

Volt valaha olyan érzésed, hogy az aktuális nap 100-szor megismétlődött? Az erre a kérdésre adott válaszból megértheted, hogyan éli egy ember az életét, és hogy az életük jelentőségteljes-e számukra vagy sem.

Ha a nők és a férfiak két különböző bolygón élnének, mi történne mindkét bolygón? Itt megértheted, hogy ez a személy hajlamos-e a sztereotip gondolkodásra, vagy, hogy milyen logikus.

Ha bűncselekményt követsz el, hogy megetesd az éhes gyermekedet, rossz ember vagy, vagy szükségből követtél el bűncselekményt? Ez ismét megmutatja egy ember erkölcsi normáit és a családja iránti hozzáállását.

Ha a boldogság pénz lenne, mi lenne a munkád? Itt felismerheted egy ember reményeit és álmait, és azt, amit úgy éreznek, hogy hiányzik az életükből.

Olyan sok más kérdés és dilemma van. Akár szórakozásra is használhatod őket egy partin, vagy arra, hogy jobban megismerj egy embert.

Milyen kérdéseket kérdeznél egy olyan személytől, aki érdekel?

betöltés...