A fiatal nő énekelni kezd, aztán megragadja Tom Jones kezét a Dirty Dancing slágerhez, ami hatalmas sikert arat

Még soha nem voltam tehetségkutatón, így csak elképzelni tudom az idegességet és a szorongást, amit a résztvevők éreznek, mielőtt kiállnának a színpadra.

Ez csak súlyosbodik, ha a tehetségkutató műsorát televízióban is közvetítik; amikor nem csak azért énekel / táncol / előad, hogy lenyűgözze a bírákat és a közönséget, hanem az otthon lévő nézőket is szerte az országban.

A The Voice UK: Vak Meghallgatásban a bírák döntéseiket kizárólag valaki hangja alapján határozzák meg – a székük meg van fordítva, hogy ne lássák a versenyzőt, és így kiküszöbölik a megjelenésen alapuló előítéleteket. Kemény feladat Will.i.am, Jennifer Hudson, Olly Murs és Sir Tom Jones számára, de az ötlet frissítő fordulat egy olyan iparágban, amely korábban tűz alatt állt, hogy túlságosan is a megjelenésről szól…

Ha meggyőzik a bírákat, hogy nyomják meg a gombot, és fordítsák el a széküket, akkor a versenyzőknek lehetőségük van arra, hogy egy kicsit beszéljenek magukról, és beszélgetésbe elegyedjenek, amikor befejezik az éneklést. Pontosan ez történt, amikor a fiatal énekes és színésznő, Bethzienna Williams előadta Solomon Burke „Cry to Me” című dalát.

Tom Jones érdeklődött leginkább Williams-ről, főként arról, hogy honnan ismeri az adott dalt. Amikor elmondta neki, hogy ez a Dirty Dancing szeretetének köszönhető, beismerte, hogy neki is van egy kis vonzódásra a dalhoz.

Mindössze eddig tartott, amíg a várakozó vonat elhagyta az állomást. Alighogy Jones elismerte, hogy énekelte a dalt, ugyanazon a nyáron (tavaly), az emberek elkezdték hívni, hogy csatlakozzon Williamshez a színpadon, és adjanak elő egy rögtönzött duettet.

Mivel soha nem hagyja cserben a közönséget, az olyan ikonikus slágerekről híres Jones, mint például a “What’s New Pussycat”, a „Sex Bomb” és a „She’s a Lady”, megragadta a mikrofont és elkezdett énekelni.

Williams számára minden bizonnyal egy álom vált valóra … a színpadon a vele szemben álló zenei legenda és az egyik kedvenc dala. Ráadásul, ahelyett, hogy elengedte volna, hogy a pillanat legyőzze, Williams tökéletesen játszotta a részét, így a közönségnek látványos éljenzésre és tapsra méltó látványt nyújtott.

Nézd meg Jones és Williams duettjét az alábbi videóban:

Annyira boldogok vagyunk, hogy Williams átélhette azt, ami bizonyára egy álom volt számára! Közben Tom Jones ismét bizonyítja, hogy egy élő legenda.

Ha ez az előadás mosolyt csalt az arcodra, oszd meg a cikket a Facebookon, hogy barátaid és a családod is megláthassák.

betöltés...