A koszorúslány táncol az esküvői fogadáson, csakhogy a tömeg elveszíti az eszét, amikor a dal vált

Egy kislány számára kevés nagyszerűbb, izgalmasabb lehetőség van, mint valaki koszorúslányának lenni. Igazi megtiszteltetés végigsétálni a padsorok között, és segíteni, hogy a menyasszony úgy nézzen ki, mint egy mesebeli hercegnő, de néhányuknak az alkalom egy kicsit túl sok lehet.

Mások számára azonban egy lehetőség arra, hogy büszkélkedjenek természetes rendezői képességükkel. Pontosan így volt ez, amikor egy édes kis koszorúslány úgy döntött, hogy felszabadul a táncparketten egy esküvői fogadáson.

Talán az elfojtott energia esete? Tervezett előadás az összegyűlt résztvevők számára? Nem vagyunk biztosak benne… de érdemes megnézni.

Az első dal, amely a hangszórókból elkezdett szólni, Justin Bieber „Baby” című száma volt. A kérdéses kislány nem vesztegette az időt és a táncparkettre lépett, még egy olyan felnőttől is elhúzódott, aki megpróbált csatlakozni a bulijához.

Már az elejétől fogva egyértelmű, hogy ő egy született előadóművész. A vendégek megőrülnek, ahogy a táncparketten halad, és kitér, hogy elkerülje azt a férfit, aki táncolni akar vele. Végül a férfi hagyta, hogy egyedül folytassa.

Hagyva, hogy a lelkes fiatal kiélje magát, a DJ hamarosan megváltoztatta a „Baby” című dalt PSY híres „Gangnam Style” -jára.

Nos, ennek a lánynak nem kellett kétszer mondani. Azonnal rákezdett egy olyan erőteljes boogie-ra, hogy a rózsaszín szatén szalagja leesett. Gondolod, hogy zavarta? Egyáltalán nem.

Ráadásul az egész előadását kamerán rögzítették, ami azt jelenti, hogy rengeteg bizonyítékot lehet megtartani a 18. születésnapjára.

Nézd meg magad az alábbi videót:

Little Girl Dancing At Wedding Goes Viral MUST WATCH! like Things Drunk Posh People Say

Közzétette: Stupefied – 2013. szeptember 5., csütörtök

Igen, tudjuk… A táncoló királynő!

Ha ez a videó mosolyt csalt az arcodra, oszd meg a cikket, hogy terjessz egy kis boldogságot ma.

betöltés...