A katonai kutyát elszakítják a szeretett őrmestertől, 2 év múlva hallja, hogy a nevét kiabálja

Sok katona használ kutyákat, hogy segítsenek nekik a szolgálat közben, és ők hűen védik azokat, akik megvédenek minket. Nem meglepő, hogy ezek a katonák olyan erős köteléket építenek a négy lábú barátaikkal.

Nagyon sok ilyen kutya a frontvonalak előtt dolgozik, robbanóanyagok derítenek fel az utak mentén, amiket a katonáknak szánnak.

Amikor Jason Bos őrmester 2012-ben visszavonult, elválasztották a K9-es partnerétől, Cila-tól, aki a hadseregben maradt. Összetört a szíve.

De aztán megtudta a hírt, hogy szeretett kutyája is visszavonult és megpróbálta visszaszerezni. Néhány különleges barát segítségével egy hihetetlen találkozó lett megszervezve.

Bos őrmester és Cila öt évet töltöttek egymás oldalán Irakban. Összesen 100 küldetésen mentek keresztül, amelyek magukban foglalták a titkosszolgálattal való együttműködést és az útszéli bombák felderítését. Sajnos Bos őrmestert elválasztották a szeretett csokoládé labradorától, amikor visszavonult a hadseregből egy hátsérülés következtében.

Két év telt el, és tényleg hiányzott neki a négy lábú barátja. De aztán jó hírt kapott, hogy Cila is visszavonul a hadseregből, és szabadon kereshet egy új szerető otthont.

Otthonülő életmód
Tehát az Amerikai Humánus Egyesület és a K9 Mentő Misszió segítségével Cila Németországból Chicagóba repült, hogy újraegyesüljön Bos őrmesterrel az O’Hare nemzetközi repülőtéren.

Egy könnyfakasztó viszontlátás alkalmával Cila megőrül, amikor meghallja Bos őrmester hangját, annyira boldog. Bos őrmester azt mondta, hogy Cila otthonülő életmódot fog folytatni Michigan-i otthonában.

Nézd meg a csodálatos újraegyesülésüket az alábbi videóban, és készítsd a zsebkendőket.

Ők ketten megérdemlik a boldogságot az áldozatok után, amit a fronton tettek. Annyira örülök, hogy vannak olyan szervezetek, amelyek segíthetnek újraegyesíteni őket.

Kérjük, oszd meg ezt a szívmelengető történetet barátaiddal és családoddal.

betöltés...