A hajléktalan férfi, akinek 2 hónapja van hátra, elhatározta, hogy talál valakit, aki örökbe fogadja a kutyáját

Legtöbben minden nap úgy járunk, hogy nem vesszük észre, mi történik a világban körülöttünk. Ez egy megfigyelés arról, hogy mennyire elfoglaltak és koncentráltak lehetnek az emberek, amikor a napi üzleti tevékenységükről van szó.

Szerencsére Jenine-Lacette DShazer egy kicsit éberebb. Egy hideg napon a kaliforniai Fresno-ban, észrevett egy hajléktalan férfit, aki a járdán ült egy kis fehér kutyával az ölében.

Felismerve, hogy biztosan fázik, Jenine megragadott egy takarót a férfi és kutyája számára, miközben kikapott a kocsijából némi ételt mindkettőjüknek, és egy tekercs vécépapírt.

A férfi a 60 éves Clifford James Herbertként azonosította magát. Kutyáját Baby-nek nevezte, és olyan információkat őrzött, amelyek Jenine-t arra kényszerítették, hogy valamit olyat tegyen, amit az élete hátralévő részében nem fog elfelejteni…

Miután megkapta az ajándékokat Jenine-től, Clifford azt mondta, hogy „rendkívül hálás”. Azonban amikor beszélgetni kezdtek, Jenine megértette Clifford helyzetének fontosságát. Elmondott neki valamit, ami összetörte a szívét.

Cliff korábban egy farmon dolgozott, és egy szerszámüzlet tulajdonosa volt, 2006-ban elveszítette a munkáját, miután szívműtéte és egy légcsőmetszés után komplikációk léptek fel, és munkaképtelenné vált. Nemrégiben rájött, hogy rákban haldoklik, és egyetlen kívánsága az, hogy valaki fogadja be a kutyáját, Babyt.

Intézkedni Jenine tudta, hogy cselekednie kell, és így segített, hogy Cliff a hidegből egy motelbe kerüljön. Amint ez megtörtént, figyelmét arra fordította, hogy Babynek új otthont találjon.

“Ő a mindenem“ – mondta Cliff egy interjúban a Fresno Bee-nek.

“Ő a legjobb barátom. Megvéd engem.“ És ő is megvédi őt. Kiderült, hogy Cliff egy férfitől mentette meg Baby-t, aki egy zseblámpával verte.

Sajnos Cliff tudta, hogy a rák elleni küzdelemben nem tud győzni. Elterjedt az agyába, és a legkétségbeesettebb célja az volt, hogy Baby-nek találjon egy megfelelő otthont, mielőtt meghalna. Hihetetlenül, Jenine segítségével, képes volt elérni a célját.

Babyt egy Stephanie Walker nevű nő fogadta örökbe. Stephanie családjának már voltak kutyái, így Baby soha nem lesz egyedül, ami Cliff számára biztosítja a békét, amit megérdemelt, az utolsó heteiben.

Szörnyen szomorú, hogy Cliff nem tudott tovább gondoskodni Babyről, de legalább biztonságba helyezte, azzal a tudattal, hogy a legjobb barátjáról még hosszú ideig gondoskodnak az ő halála után.

Elismerjük, hogy elmorzsoltuk néhány könnycseppet, amikor hallottunk erről a történetről.

Oszd meg ezt a történetet, hogy tisztelegj a Cliff által mutatott bátorság és a Jenine által kimutatott együttérzés előtt!

betöltés...