A macska 19 kilométert sétál, hogy visszatérjen családjához, aki elhagyta őt, majd megpróbálnak halálos ítéletet adni neki

Megdöbbent, hogy néhány ember még mindig nem méri fel teljesen ésszel, azt a mély köteléket, amit egy állat kialakít veled, amikor az életedbe veszed.

Macska vagy kutya, kicsi a különbség; a háziállatok családként tekintenek ránk, így a legkevesebb, amit tehetünk, hogy ugyanúgy kezeljük őket.

Toby egy macska, aki a gazdáival akart maradni. Sajnos, ők nem akarták őt, mert nem jött ki a meglévő macskáikkal, miután kezdetben kóbor macskaként felbukkant a küszöbükön.

A Wake megyei állatvédő egyesület szerint Toby-t átadták egy új családnak. Csakhogy ő nem akart új családot…

Kiderült, hogy Toby annyira kötődött a régi családjához, hogy megdöbbentő 19 km-t sétált vissza a régi otthonába. Mégis, amikor odaért, ahelyett, hogy jutalmazták volna a szeretetét vagy a vágyódó érzéseit, a régi családja megpróbálta halálra ítélni.

Tara Lynn, a Wake megyei állatvédő egyesület kommunikációs igazgatója elmagyarázta a The Dodo-nak: ”Egy menhelyre vitték őt, és kérték őket, hogy altassák el. Annyira szívet tépő volt tudni, hogy mekkora utat tett meg vissza a családjához, és ez volt a válaszuk.”

Természetesen a menhely rájött, hogy Toby különleges, és nem voltak hajlandók elaltatni. Ehelyett felhívták az állatvédő egyesületet, amely megmentette Toby-t, orvosi vizsgálatot végzett rajta, és felkészült arra, hogy megtalálja az örök otthonát.

„Pozitívnak bizonyult a macskák immunhiányos vírusának tesztjén, és felső légúti fertőzése is volt” – mondta Lynn.

“Kezeltük a fertőzését, ami eltartott egy kis ideig.“

Amint Toby teljesen egészséges lett, a fotóját kiposztolták a közösségi médiában a történetével együtt. Az állatvédő egyesület szerint attól kezdve a telefon folyamatosan csengett az ajánlatokkal.

Végül, Michele Puckett, az Észak-Karolina-i Raleigh-ből, meglátogatta Toby-t, hogy lássa, összeillenek-e. Összeillettek!

“Egyáltalán nem habozott“ – mondta Lynn Puckettről.

„Épp egy munkaterületen volt, és mindent eldobott, hogy idejöjjön.”

Toby örökbefogadása után, Puckett rájött, milyen csodálatos macska ő valójában.

“Nagyon nehéz megérteni, hogy valaki hogyan hagyhatta volna, hogy megöljék, mint ahogy ők tették“ – mondta Puckett. “Ez megdöbbentő, de annyira hálásak vagyunk, hogy megmenekült.“

Micsoda szívmelengető történet. Mindig emlékezz arra, hogy míg a kedvenced a világod része lehet, neki te vagy az egész világ.

Oszd meg ezt a történetet, hogy elterjedjen a tudatosság!

betöltés...