Rendőrségi figyelmeztetés minden nő számára: Ezért legyen nálad mindig kéznél egy horog karabiner

Kevesebb, mint két héttel karácsony előtt, a boltokban ez a legforgalmasabb időszak. A karácsonyi ajándékok vásárlása mellett, élelmiszert vásárolunk, képeslapokat, nem is beszélve az összes csomagolásról a nagy napra.

Könnyen elkap a nyüzsgés, és nem figyelsz értéktárgyaidra, ahogy kétségbeesetten jársz körben a boltban, miközben próbálod megtalálni az utolsó pillanatra hagyott ajándékokat.

A rendőrség tudja, hogy ez a ’főműsoridő’ a tolvajok számára, így van egy tökéletes tippjük azoknak a táskát hordóknak, akik igencsak hosszú bevásárló listával rendelkeznek.

A megzavarodott vásárlók tökéletes zsákmányt jelentenek a tolvajok számára, akik csak arra várnak, hogy levedd a szemedet értékeidről, hogy gyorsan lecsaphassanak rájuk.

De ha nyugalmat szeretnél, amikor vásárolsz, akkor létezik egy egyszerű trükk, amiről a rendőrség beszél.

Egyszerű védelem a tolvajok ellen
Gyakran teszem a táskámat a bevásárlókocsi gyermekülésébe, nem gondoltam, hogy felügyelet nélkül hagyom, de soha nem tudhatjuk!

De fontold meg ezt: Minden alkalommal, amikor a táskádat a bevásárlókocsiba teszed, csatlakoztasd a gyermeküléshez egy karabinerrel.

Ez szinte lehetetlenné teszi, hogy megragadják a pénztárcádat és elfussanak vele.

A Windham-i, New Hampshire rendőr állomás megosztotta az intelligens trükköt a Facebook oldalán, és sokan gyorsan tovább osztották, mivel egy remek tipp és emlékeztető számunkra, hogy saját őreink legyünk ebben a forgalmas ünnepi időszakban.

Ha nem használsz kocsit, a tanács az, hogy a táskádat a válladon átvetve hordd, úgy, hogy a táskád a tested előtt legyen, így mindig láthatod.

Oszd meg ezt az okos tanácsot barátaiddal a Facebook-on, és győződj meg róla, hogy figyelnek a táskájukra vásárlás közben.

betöltés...