A lebénult menyasszony “végigsétál” a padsorok között, a szótlan vendégek pedig könnyekre fakadnak

Ideális esetben egy ember esküvője életének egyik legboldogabb napja kellene, hogy legyen. Ez egy olyan nap, amit nem akarsz elfelejteni; egy nap, tele boldog emlékekkel és szeretettel.

Egy menyasszonynak azonban azt a gondolatot, hogy a padsorok között sétáljon, túl sok volt elviselni.

Jennifer Darmon autóbalesetet szenvedett, és az életéért harcolt. Később kiderült, hogy gerincvelő-sérülést szenvedett, és ezért a derekától lefelé megbénult…

A lány és partnere, Mike Belawetz, épp a házasságkötésükre készültek, Jennifer pedig elhatározta, hogy rácáfol az orvosok diagnózisára, miszerint többé nem fog tudni járni.

Minden héten kimerítő fizioterápiás foglalkozásokon vett részt, és továbbra is az egyetlen céljára összpontosított, ami annyit jelentett neki.

Egy ponton azt is mondta Mike-nak, hogy nem kell vele maradnia, ha úgy véli, túl sok. De Mike soha nem is gondolt ilyenre; száz százalékig Jennifer mögött állt, és napról napra ösztönözte őt.

Amikor eljött a nagy nap ideje, Mike aggódóan várt az oltárnál. Az összegyűlt vendégek folyamatosan figyelték az ajtókat … és Jennifer mindenkit megdöbbentett, ahogy büszkén végigsétált a padsorok között, pont úgy, ahogy szeretett volna.

Néhány lábrögzítő, illetve édesapja és testvére segítségével, Jennifer képes volt megtenni azt, amit senki nem gondolt.

A séta végén … nos, kattints a videóra és nézd meg magad:

Megmelengeti a szívemet, ha ilyen inspirálóan erőteljes történeteket láthatok. Jennifer nem csak felülkerekedett az esélyeken, de irigylésre méltó harci szellemet is mutatott.

Oszd meg ezt a cikket, ha büszke vagy Jenniferre!

betöltés...