10 híresség, akik többször viselték ugyanazt a ruhát és csodálatosan néztek ki

A hírességek folyamatos nyilvános nyomás és elkötelezettség alatt állnak, és ez a tény kényszeríti őket arra, hogy mindig jól nézzenek ki. Van egy kimondatlan szabály, amely szerint egy hírességnek kétszer nem ajánlott ugyanazt a ruhát viselnie – rossz szokásnak tartják. Vannak azonban olyan emberek, akik figyelmen kívül hagyják ezt a szabályt, és nem találják szégyenletesnek, hogy többször is ugyanabban a viseletben jelenjenek meg nyilvánosan. Ha szereted azt a ruhát és kényelmesen érzed magad benne, akkor miért ne vennéd fel újra?

10 olyan esetre is visszaemlékszünk, amikor a hírességek különböző eseményeken újra felvettek egy ruhát és csodálatosan érezték magukat.

1. Padma Lakshmi

Padma Lakshmi lenyűgözően nézett ki 2018-ban az Emmy-díjátadó ünnepségen, a J. Mendel piros ruhájában. Néhány ember számára azonban ez a kép ismerősnek tűnt. Mindez azért van, mert Padma már egyszer megjelent ebben a ruhában 2017-ben a Vogue India Év Nője díjátadóján. A színésznő azzal a ténnyel magyarázta a ruhaválasztását, hogy a ruha elkészítésére fordított idő és munka megérdemli, hogy újra és újra viselje. Lakshmi számára a ruha viselése azt mutatja, mennyire értékes.

2. Naomi Campbell

Naomi Campbell ragyogott az ezüst Versace ruhájában a 2015-ös FiFi Awards-on (a parfümök Oscar-díja), ahol a parfüm ipar területén jelentős eredményeket elért jelölteket díjazták. Azonban Naomi 1998-ban vette fel először ezt a ruhát. Az események közötti nagy időeltérés ellenére, a ruha ugyanolyan lenyűgözőnek tűnt, mint korábban.

3. Helen Mirren

Helen Mirren annyira szerette a zöld virágmintás, fekete Dolce & Gabbana ruháját – hogy 2013-2015 között nagyon gyakran viselte. Ez a ruha volt, amit az Én, Pán Péter és a Szentivánéji álom premier-előadásán, valamint a “The Prince’s Trust és a Samsung Celebrate Success Awards” és az “Empire-díj” átadóján viselt. A helyesen kiválasztott kardigánoknak, kiegészítőknek és cipőknek köszönhetően, Helennek sikerült a megjelenését egyedivé és másoktól különbözővé tenni, ugyanakkor megőriznie a hagyományos elegáns stílusát.

4. Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter mindig egyedi stílusérzékkel rendelkezik, és a ruháját belső érzékének megfelelően választja. Könnyen előfordulhat, hogy ugyanabban a ruhában jelenik meg különböző eseményeken. 2010 márciusában az Alice Csodaországban című film bemutatóján a színésznő egy skarlátvörös atlasz ruhában jelent meg. Később kétszer ugyanabban a ruhában tűnt fel – a londoni BAFTA díjátadón és ugyanezen díjátadó tea partyján Los Angelesben.

5. Susan Sarandon

Susan Sarandon ebben a kis fekete ruhában jelent meg a Robin Hood végnapjai című film premierjén, melyet a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál második napján mutattak be. 2 évvel később a színésznő ugyanezt viselte a Hamilton című musical premierjén a New York-i Broadway-színházban.

6. Tiffany Haddish

Tiffany Haddish, színésznő és stand-up komikus, 2017-ben 4000 dollárért megvásárolt egy fehér ruhát, amelyet Alexander McQueen tervezett. Azóta már háromszor viselte. Júliusban a Girls Trip mozifilm premierjén bukkant fel a ruhában, novemberben a Saturday Night Live műsorban, majd később az Oscar-on. Tiffany szerint sok híresség támogatta őt abban, hogy ugyanazt a ruhát választotta a különböző eseményeken, sőt példáján keresztül meg is ihlette őket.

7. Sophia Loren

Sophia Loren, az olasz színésznő, ezt az átlátszó ujjú elegáns fekete ruhát a 67. Golden Globe díjátadón viselte. Egy évvel később, az Olaszország egyesítésének 150. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen összegyűlt vendégeket ugyanabban a ruhában köszöntötte.

8. Keira Knightley

2013-ban Keira Knightley az esküvőjére egy térdig érő, Chanel tüllruhát választott. Az ünneplés után azonban a színésznő nem akart elbúcsúzni a kedvenc ruhadarabjától, és később ugyanabban a ruhában vett részt egy “Serious Fun Gala” nevezetű jótékonysági esten, amelynek célja a gyermektáborok rehabilitációjára fordított adományok gyűjtése. De ezúttal a ruha hosszú, áttetsző ujjal egészült ki, ami a színésznőnek teljesen más megjelenést kölcsönözött.

9. Kirsten Dunst

Kirsten Dunst a Christian Lacroix által tervezett apró csipke ruhájában jelent meg a 2004-es Oscar-díj átadót követő Vanity Fair party-n. 13 évvel később a színésznő ugyanezt viselte Párizsban a “The Garden of Kalahari” új kollekciójának bemutatóján is.

10. Anna Wintour

Soha nem számítottunk arra, hogy a Vogue magazin főszerkesztője – Anna Wintour – megismételné az öltözékét. Ez a nő a divatvilág egyik legbefolyásosabb alakja. Wintour először a “Moet & Chandon” francia pezsgőgyártó által szervezett eseményen viselte a virágmintás Lanvin ruháját. Egy hónappal később ugyanabban a ruhában jelent meg a Yves Saint Laurent show-n, a párizsi divathéten.

Támogatjuk a cikkben szereplő embereket, mert nem a ruha teszi az embert. Egyetértesz velünk? Kérjük, oszd meg véleményedet kommentben!

betöltés...