Egy Down-kóros modell bizonyítja, hogy te vagy az egyetlen, aki saját magadnak meghatározhatod a szépség fogalmát

Ha valaki tudja, milyen nagyot álmodni és aztán meg is valósítani azt, az Chelsea Werner. Az élete a bizonyíték rá, hogy senkit sem lehet csupán a kinézete alapján megítélni, és hogy követni kell az álmainkat, mert az mindig kifizetődik. Nem törődvén a Down-kórosokat övező előítéletekkel, Chelsea nemcsak nemzetközileg elismert modell lett, de 4-szeres olimpiai bajnok is. Az ő történetét ismerheted most meg.

Az egész azzal kezdődött, hogy Chelsea minden nehézség ellenére tornász lett

Chelsea a kaliforniai Danville-ben született. 2 éves koráig azt hitték, még járni sem lesz képes a betegsége miatt. A szülei azzal próbálták támogatni, hogy sokféle sporttal megismertették, végül a gimnasztikai versenyekből áramló pozitív energia késztette arra, hogy ő is tornász legyen. Sportkarrierje 8 éves korában indult az orvosok figyelmeztetése ellenére, akik azt állították, mindig gyengék maradnak az izmai.

Hamarosan világbajnok lett

“Nagyon pozitív ember vagyok, és nem látok korlátokat. Makacs vagyok, és keményen tudok dolgozni. A szüleim úgy neveltek, hogy jól érezzem magam a bőrömben.” – mondta. Odaadása, kitartása és önfeláldozása vezetett ahhoz, hogy elismert sportolóvá tudott válni. 27 éves korára már 4-szer nyerte el az Amerikai Nemzeti Speciális Olimpia bajnoki címét, és büszkén mondhatja el magáról, hogy kétszeres világbajnok is.

Aztán felfedezte a divat világát

Az érdeklődése aztán a divatvilág felé fordult. Miközben folytatta profi tornász pályafutását, rendkívüli kitartásának és elszántságának köszönhetően több modellügynökséget is felkeresett. Az elutasítások után elkezdett magáról fotókat posztolni online, míg egy ügynökség megkereste.

Egy interjúban Chelsea azt mondta, az, hogy modell lett, az csak úgy megtörtént vele. Az anyukája azért még hozzá tette, hogy ehhez a gimnasztikán át vezetett az út, míg végül a We Speak Modellügynökség megkereste.

Pozitív változást hozott a divatvilágba

A We Speak egy New York-i székhelyű modellügynökség, melynek célja, hogy a divatvilágba változást hozzon. Szeretnék, ha a reklámokban az egészséges életmód és az egyedi megjelenés kapna főszerepet. Chelsea pedig erre tökéletes példa. Tudja, hogy különlegesnek lenni sokkal több, mint amire az emberek egyszerűen csak azt mondják, “tökéletes”. Hihetetlen sikerével végre el tudta érni, hogy a divat világa is kicsit változatosabb legyen.

Ő nem csak egy modell

Az ezernyi komment és üzenet, amit Chelsea a közösségi oldalakon kap, bizonyítja, hogy itt az idő a pozitív változásra a divatiparban. Egy interjúban Chelsea-t arról is megkérdezték, milyen érzés példaképnek lenni. Azt válaszolta: “Imádom! Sokszor hallom kisgyerekes szülőktől. Ha tudok segíteni bárkinek azzal, hogy reményt adok, akkor nagyon boldog és büszke vagyok!”

Meghódította a sport és a divat világát is, nincs ami ezentúl megállíthatná Chelsea-t. A legjobb az egészben pedig, hogy egyszerűen csak azt csinálja, amit szeret.

betöltés...