Több mint 83 milliót költött plasztikára ez a nő, hogy fiatalon tartsa magát. Így néz ki most

A mostani társadalomnak és a közösségi oldalaknak hála, egyre több lesz az önbizalomhiányos lány, akik soha nem fogják magukat elfogadni, mert minden egyes nap csak azt látják a Facebookon és az Instagramon, hogy mások milyen tökéletesek, vékonyak, szép a hajuk, jó helyeken tudnak nyaralni, és csak úgy habzsolják az életet. Persze, hogy az ilyen képek lavinát indítanak el egy fiatal lányban. Szegények még nincsenek azzal tisztában, hogy mindent amit ott látnak csak szemfényvesztés. Nem kell grafikusnak lenni ahhoz, hogy néhány kattintással karcsúbb megjelenést varázsoljanak maguknak a fiatalok és különböző filterek segítségével eltakarják a tökéletlenségeiket.

Cikkünk főszereplője már egészen fiatalon átesett ezen, ezért különböző komplexitásokkal küzdött. Egyáltalán nem volt megelégedve azzal a külsővel, amivel isten megajándékozta. Feltett szándéka volt, hogy amint lehet változtat magán.

Tsubaki Tomomi egy 39 esztendős japán származású nő, akit még édesanyja is igen csúnyácskának tartott, sőt többször szóvá is tett. Az ilyen lelki bántalmazások hatására, nem csoda, ha valaki teljesen át akar alakulni. A lány 18 évesen döntött úgy, hogy kés alá fekszik. Kezdetben a fogait, a szemeit és az idomait alakíttatta át, majd szép lassan elindult a lejtőn. Az idő múlásával egyre több és több műtéten esett át, s már egy olyan testrésze sem volt, ami ne lenne megműtve.

A család, a rokonok, a barátok, az ismerősök, de még az idegenek is rossz szemmel néztek rá, ugyanis Japánban egyáltalán nem elfogadottak az ilyen eljárások. Tsubaki azonban fittyet hányt a szitkozódó emberekre és tovább folytatta “önpusztító” életét. Köztudott, hogy egy idő után a sejtek már nem tudnak megújulni, és minden egyes beavatkozással csak ront a helyzetén.

Annak ellenére, hogy már mindene át van szabva, még mindig nem elégedett magával. A nő a húszas éveiben nagyon népszerű hostess modell volt, és a folyamatos munkákból befolyt pénzt a plasztikai műtétekre fordította. A legutóbbi egy fél milliós intim beavatkozás volt.

Életvitele miatt nem egyszer készítettek vele interjút, és elmondta, hogy ő tökéletesen tudatában van annak, hogy plasztikai műtét függő. Eddig összesen 300 beavatkozáson vett részt, melyek nagyjából 82-83 millióba kerültek neki.

A 39 éves nőn egyébként egyáltalán nem lehet látni, hogy mennyi idős, de ezt nyilván még bonyolítja az a tény is, hogy a képeit agyon photoshoppolja, filterezik és matricázza. Ha valaki megkeresi őt az Instagramon, gyakorlatilag egyetlen olyan képet sem fog találni amin teljes valójában lehet látni.

Azt is hozzátette, hogy egészen halálának napjáig plasztikáztatni fogja magát. Ezen a képen például hála istennek nincs semmilyen retus, de még így is látszik, hogy hány beavatkozáson esett át. Szörnyű, hogy az ember csak úgy tudja elfogadni magát, ha teljesen hátat fordít eredeti valójának és új külsőt csináltat magának.

Ti mit gondoltok valóban megéri ennyi pénz feláldozni.

Mi a véleményetek az “új megjelenéséről?

betöltés...