Hihetetlen sikereket ér el ez a csinos lány a divat világában, pedig fiúként jött a világra

Amikor meglátsz egy nagyon bájos lányt az utcán biztos nem az az első gondolatod, hogy úristen ez egy transznemű fiú. Pedig Emma Elingsen valóban fiú volt egészen kilenc éves koráig, amikor bejelentette, hogy élete hátralévő részében lányként szeretne élni.

A lány azóta 16 évessé cseperedett, saját Instagram oldallal és Youtube csatornával rendelkezik, ahol szépségápolási tanácsokkal látja el a követőit. Annak ellenére, hogy még csak 16 esztendős, jóval idősebbnek néz ki a koránál.

“Nyolc, vagy kilenc éves lehettem, amikor rájöttem, hogy léteznek transznemű emberek a világon. Minden érdekelt róluk ezért rengeteget olvastam ebben a témában.” – mondja Emma az egyik Youtube videójában.

Amikor még kisfiúként élte az életét, rendszeresen játszott babákkal, az édesanyja ruháit előszeretettel próbálta, sőt még ki is sminkelte magát.

Miután rájött, hogy ő maga is az, úgy döntött, hogy lányként szeretne tovább élni.

A lány SMS-ben mondta el édesanyjának, hogy lányként szeretne tovább élni. Mind a szülei mind pedig az osztálytársai egyaránt támogatták őt ebben.

A lány kezdetben női hormonokat kezdett el szedni, hogy megállítsa a férfivé serdülését, majd szülei elvitték további hormonterápiára. Igaz, ma már tudja mindenki, hogy transznemű, de egyáltalán nem zavarja.

Miután teljes egészében lánnyá változott nagyon megnőtt a népszerűsége.

Több divatcég is megkereste, hogy legyen a reklámarcuk. Emma egy nagyon jövedelmező szerződést írt alá egy koppenhágai ügynökséggel, ahol fotózásra és divatbemutatóra kell majd járnia.

A lány kicsattan a boldogságtól, példaképei a népszerű blogger Anniken Jorgensen, valamint Kylie Jenner na meg persze Bella Hadid.

Mielőtt feltesz egy képet Instagramra rengetegszer megnézi, hogy milyen filtert válasszon, mert a legjobb képet szeretné feltölteni a közösségi oldalakra. Nem tagadhatjuk, azt a tényt, hogy Emma nagyon is vonzó lány, annak ellenére, hogy tudjuk, fiúként jött a világra. Sok sikert kívánunk neki a továbbiakban!

betöltés...