Ez a 14 legjobb HBO sorozat, amit neked is látnod kell

Az HBO arról ismert, hogy érdekes, izgalmas, megdöbbentő, magas színvonalú sorozatokat és filmeket készít, ami teljesen el tudja varázsolni a nézőket. Ilyen volt például a Trónok Harca és a Csernobil is. Ám nem csak ez a két sorozat volt, ami igazi sikert aratott, hanem ezeken kívül jó pár volt még. A mai cikkünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk nektek ezeket a sorozatokat.

1, Hatalmas kis hazugságok, 2017

A sorozatban lévő családok mind fényűző életet élnek, drága házakban laknak és sokat érő kocsikkal furikáznak. Egy nap nem várt esemény ugraszt össze néhány szülőt. A helyi iskolában az egyik kislányt gyanú szerint az új fiú bántalmazza.

A sorozat annyira életszerű, hogy a néző akarata ellenére is beleképzeli magát a főszereplők helyébe.

2, Trónok Harca, 2011-2019

Gyakorlatilag nincs olyan ember, aki még ne hallott volna a „Trónok Harcáról”. A sorozat sajnos véget ért, de aki még nem látta annak nem kell várni, hogy újabb évad jöjjön ki, mert egy öltőhelyben meg tudja nézni a 8 évadot. Aki nekiáll tuti, hogy nem kell fel egyhamar a kanapéról.

3, Csernobil, 2019

Ez a sorozat nemcsak a katasztrófáról szól, hanem az emberi hősiességről és azokról az emberekről is, akik az összes többi ember megmentése érdekében feláldozták saját életüket.

4, A törvény nevében, 2014

Ha szereted a krimit, a nyomozós, bűnügyi filmeket, akkor biztosra veheted, hogy ez a sorozat el fogja nyerni a tetszésedet. Kezdetben egy átlagosnak tűnő merényletet kezdenek vizsgálni, majd a nyomozók egyre mélyebbre és mélyebbre ásnak a sztoriban.

4, Mildred Pierce, 2011

Ez egy történet egy erős nőről, aki egyedül maradt két gyermekével a nagy depresszió nehéz éveiben. A drámai sorozat a szülők és a gyermekek kapcsolatáról, az árulásról és az élet útjáról szól, amibe mindenki bele tudja magát képzelni.

5, Olive Kitteridge

A főszereplő Olivia szigorú és durva nő. Az iskolában matematikai tanárként dolgozik, aki mindig kimondja azt, amire gondol. Négy epizódban látható, hogy változik meg a család 20 év alatt. A sorozat elején úgy tűnik, hogy Olivia cinikus és szívtelen, de ahogy nézed a sorozatot szép lassan megváltozik a véleményed vele kapcsolatban.

6, Az ifjú pápa, 2016

A Vatikán új pápája, Lenny Belardo lett, aki excentrikus és kiszámíthatatlan, vagyis senki sem tudja megjósolni a tetteit. Célja egy valódi forradalom megszervezése, de nem mindenkinek tetszik ez az ötlet. Ez egy lenyűgöző sorozat, amely igazán nehéz témákat érint.

7, Maffiózók, 1999-2007

Ez a sorozat Tony Soprano életéről szól, aki legyőzi a különféle nehézségeket, és megpróbálja fenntartani az egyensúlyt a család és a bűnüldözés között. A sorozat bármely korosztály számára érdekes és lebilincselő lehet.

8, Róma, 2005-2007

A sorozat eseményei Kr. E. 52-ben bontakoznak ki. Gaius Julius Caesar nyolc éven át tartó háború után meghódítja Gallust, és arra készül, hogy visszatér Rómába. A bonyodalom csak ezután kezdődik. Ez a sorozat bemutatja az ókori Róma valódi szellemét.

9, Törtetők, 2004–2011

Vincent Chase kezdő színész, aki első premierje után hírneve és karrierje megszilárdítására törekszik. Ebben segítségére van testvére és néhány barátja is. Ez egy vígjáték-dráma sorozat, amely betekintést enged a filmipar függönye mögé.

10, Eufória, 2019

A sorozat a 17 éves Ru Bennetről szól, aki a rehabilitációs klinikán történő kezelése után tér haza. Egy idő után azonban visszatér régi szokásaihoz… Ez a sorozat bemutatja, hogy min megy keresztül egy függőségekkel küzdő ember.

11, True Blood – Inni és élni hagyni, 2008–2014

Az események egy kis városban, New Orleans közelében bontakoznak ki.A szintetikus vér megjelenése óta a vámpíroknak nem kell élő emberek vérét innia. Ez egy drámai sorozat a horror és a fekete humor elemeivel ötvözve.

12, A hátrahagyottak, 2014–2017

Mapleton városában az élet a szokásos módon zajlik. Egyesek dolgoznak, mások tanulnak, bevásárolnak, ez eddig mind szép és jó, de megmagyarázhatatlan okok miatt az emberek szép lassan eltűnnek. A világ népességének körülbelül 2\% -a nyom nélkül eltűnt. Ez egy tökéletes sorozat azoknak, akik szeretik a kissé misztikus filmeket.

13, Csajok, 2012-2017

A sorozat négy barátról szól akik befejezték a főiskolát. Legnagyobb álmuk, hogy függetlenül és szüleiktől elkülönítve éljenek. A sorozat olyan szituációkat mutat be, ami veled is könnyen elfordulhat, így egyszerűen bele tudod képzelni magad a helyükbe.

14, Szex és New York, 1998–2004

New York nagyvárosában 4 barát él: Carrie Bradshaw, Miranda Hobbs, Charlotte York és Samantha Jones. Mind ragyogó, független és magabiztos nők. A csillogó humor, fűszeres témák képezik a sorozat legfontosabb eseményeit, mely mindenkit mulattat.

Te láttad valamelyiket?

betöltés...