7 kínos helyzet, amibe a hírességek belefutottak, de ez sem zökkenthette ki őket a megszokott ritmusból

Mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, amiről nem szívesen beszélünk másoknak. Viszont nekünk, hétköznapi embereknek sokkal könnyebb elfelejtenünk az ilyen kínos szituációkat, mint a sztároknak. A hírességeket ugyanis az egész világ figyelemmel követi, így nehezebben rejtik el ezeket a kellemetlen pillanatokat. A legfontosabb azonban, hogy még az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben is megmaradjon a humorérzékünk, hisz pontosan tudjuk, hogy minden csoda csupán három napig tart.

Cikkünkben néhány hírességet mutatunk, akik elkövetett bakijaikkal széles mosolyt csaltak az emberek arcára.

Meryl Streep elvesztette a cipőjét.

A színésznő BAFTA-díjat kapott Margaret Thatcher szerepéért a Vasldy című filmben. Amikor Meryl felment a színpadra, hogy átvegye a díjat, elvesztette cipőjét. Colin Firth valódi hercegként viselkedett és visszaadta az elveszett lábbelit a hírességnek, miközben letérdelt elé. Streep egy csókkal jutalmazta meg a hős lovagot.

Tom Hankset kifigurázták rajongói

A következő vicces párbeszéd zajlott Tom Hanks és a televíziós házigazda, Graham Norton között:

Graham: Mit mondanak neked az emberek a legtöbbször, amikor az utcán látnak?
Tom: Ó, ordítani szoktak: “Houston, van egy problémánk!” vagy “Fuss, Forrest, fuss!” – ez egy hatalmas dolog. De most csak azt kiáltják: “Wiiiiilsooooon!”

Samuel L. Jacksont összetévesztették kollégájával, Laurence Fishburne-nel.

Egy műsor házigazdája tévesen, összekeverte a színészeket élő adásban. Ezután a bosszantó dolog után Samuel L. Jackson olyan pólót viselt, amelyen az a felirat olvasható: “Nem vagyok Laurence Fishburne”.

Katy Perry nem tudott talpon maradni a színpadon, miután ráugrott egy krémes tortára.

A 2008-as latin-amerikai MTV-díjkiosztón Katynek egy tortából kellett volna kiugrania, de ehelyett úgy döntött, hogy inkább ráveti magát. Nos, ez jó ötletnek tűnt, de a krém túl csúszós volt, így az énekesnő folyamatosan esett-kelt, komédiává változtatva ezzel előadását.

Meghan Markle elfelejtette eltávolítani a címkét új ruhájából.

Harry herceg és felesége a Fidzsi-szigetektől a Tonga Királyságba repült, de Meghan ruhájának alján ott díszelgett a címke. Nyilván a hercegnének nem volt ideje eltávolítani azt vadonatúj ruhájáról. Mindenki mosolyogva emlékszik vissza erre a bakira.

Valaki mandulát lopott II. Erzsébettől.

A királynő észrevette, hogy a Buckingham-palotában kihelyezett finom ételek gyors ütemben eltűnnek. Ez pedig annyira idegesítette őt, hogy elkezdte megjelölni a poharat. Minden véget ért, amikor a bíróság hivatalosan felkérte az őröket, hogy tartózkodjanak attól, hogy megegyék ezeket a magvakat.

Daniel Radcliffe-et hajléktalannak nézték.

A színész egy érdekes történetet osztott meg, amely figyelmeztette arra, hogy nagyon nem mindegy, milyen ruhát visel. Ő és barátnője kutyájukkal sétáltak, majd bementek egy üzletbe, de az állatot odakint hagyták. Hideg volt, így Daniel, miután kijöttek a boltból letérdelt a kutya elé és meg akarta melegíteni őt. Ekkor egy járókelő odalépett hozzá, adott neki öt dollárt és azt mondta: “Hozz magadnak egy kávét, haver!”

betöltés...