Ez a 12 kép bebizonyítja, hogy a nők a legerősebbek a világon!

Sokszor lebecsülik a nők erejét, mondván ők a gyengébbik nem. Pedig nem. Évszázados harcokkal a hátuk mögött sikerült mára elérni, hogy komolyan vegyék őket. Egy nőnek nem kell a tűzhely mellett állni egész nap. Egy nő, akkor is lehet erős és határozott, ha épp csinosan miniszoknyában és tűsarkúban áll. Sokszor találkozhat különböző negatív megkülönböztetésekkel élete folyamán, sokszor kell különböző kihívásokkal megküzdenie, de pont ezért lesznek olyan erősek. Lehetnek akár tinilányok, anyukák, nagymamák, egy valami közös bennük, az a mélyről jövő kitartás és energia, amit csak ők tudnak birtokolni.

1.

Azért egy magassarkúban egyensúlyozni egész nap nem kis feladat. Az ember lánya ilyenkor igyekszik nem kitörni a bokáját, de a nap végén jól esik lerúgni, és ejtőzni egyet a kanapén. Gondoltátok volna, hogy létezik olyan nő, aki ebben egy maratoni távot is lefutott? Irene Sewell egykori táncosnő világrekordot állított fel, ugyanis kicsivel több mint 7 óra alatt lefutotta a maratont, MAGASSARKÚBAN!

2.

Az igazi Pókember egy nő. Egy nyugat-afrikai városból származó hölgy játszi könnyedséggel tudja megmászni a legmeredekebb sziklafalat is. Amikor megkérdezték tőle, hogy hogyan sajátította el ezeket a technikákat, egyszerűen válaszolt: gyerekkorában volt egy kismajma,és tőle leste el. Mára már visszavonult, de motivációs beszédeket és tréningeket tart.

3.

Sok nő először kétségbe esik, hogy a szülés után nem tud majd sportolni és nem nyeri vissza régi alakját. Tény, hogy valamelyest változik a test, de nincs minden elveszve. Pont ezért lett kitalálva a baba-mama jóga, ami egyre népszerűbbé vált az utóbbi években. Ez is jól mutatja, hogy mennyi mindenre tud egy nő adott pillanatban koncentrálni.

5.

Van az a helyzet, amiben kevésbé jobbak, de el is ismerik. Kutatások bizonyítják, hogy több nő bukik meg a forgalmi vizsgákon, mint férfi. A nők el is ismerik, ha párjuk jobban vezet. Viszont mellettük szóljon, hogy habár ügyetlenebbek, de jobban törekednek a szabályok betartására és az óvatosságra,mint férfi társaik.

6.

A világot a gyerekek mellett is fel lehet fedezni. Ha pedig van egy imádott hobbink, próbáljunk rá időt szentelni. Ennek ékes példája Ann Daniels, az első (4 gyermekes)nő a történelemben, aki eljutott az Északi- és a Déli-sarkra is. Ezt a teljesítményt pedig még inkább lehet értékelni, mivel ekkor ikrei még csak 18 hónaposak voltak.

7.

Mindig azt mondják, arra van időnk, amire csak szeretnénk. Egy arcmaszk felvitele pár perc, hatása pedig 15-20 perc. Ez az idő pedig tökéletes tud lenni, akár egy etetésre, mosásra, vagy kikapcsolódásként egy számítógépes játékra.

8.

Helen van Winkle 87 évesen lett instasztár. Az egész az unokája által poszolt képpel született. A nagyi ezen a sikeren felbuzdúlva létrehozta saját fiókját, és innét nem volt megállás. Ma már saját branddel büszkélkedhet, és olyan prominens eseményekre hívják meg, mint az MTV Movie  Awards. Helen mindenkit arra bíztat, hogy ne féljen senki se a korától, merje felvállalni magát.

9.

Nadia egy igaz harcos, aki harcol a szemét és a környezetszennyezés ellen. Az egész úgy kezdődött,hogy hazafelé az iskolából elkezdte összeszedni a szemetet, ami az otthonáig két zsákká bővült ki. Sokan csúfolták emiatt az iskolában, de mára már hivatássá nőtte ki magát. Története sok embert inspirál, Trash Girl-nek nevezik.

10.

Eileen Collins volt az első női pilóta és űrsikló-parancsnok. 16 év után otthagyta 2006-ban a NASA-t, 4 űrutazást tudhat a háta mögött, de ő a sikeres karrier után már a családjának szerette volna szentelni az életét. Az embereknek máig azt tanácsolja, hogy ne féljenek az eléjük gördülő akadályoktól, fogadják örömmel a kihívásokat. Ez az élet mozgatórugója.

11.

Tudományosan bizonyított tény, hogy a nők több munkavégzésre tudnak koncentrálni és még csak különösebb gondot sem okoz. Tökéletes példa erre a szoptatás melletti sminkelés.

12.

Talán nem is kell megmagyarázni, de a nők legnagyobb szuperereje, hogy életet tudnak adni. A fenti képen egy spanyol blogger látható 4 nappal a hármasikrei születése előtt.

betöltés...