Emlékeztek még Madonnára? Így néz ki napjainkban. Szinte csontsovány lett.

Madonna az az énekesnő,akinek a nevét mindenki ismeri. Nincs olyan a világon, aki legalább már egyszer ne hallott volna róla. Madonna imád polgárpukassztani, talán ez az, ami olyan jól karban tartja. Hol a szeretőivel, hol a ruháival, hol pedid a plasztikai beavatkozásaival hökkenti meg az embert. Madonna 1983-ban adta ki első,önálló lemezét, ami meghozta neki a mindent elsöprő világhírnevet a Like a Virgin című számmal.

Kezdetektől fogva igaz rá, hogy zenéjét bárki felismeri, és nagyon is meghatározó volt a popszakmában. Madonna sokszor került összetűzésbe az egyházzal, nem igazán érdekelte más véleménye, így az övék se. Ha tehette inkább még jobban idegesítette őket különböző színpadon végzett tevékenységeiért.

Az utóbbi években viszont lecsitult, mondhatni el is tűnt a reflektorfényből. Sokszor látni elbújva az emberek elől, rejtőzködéseit pedig leginkább bő ruhákban, tőle eltérő módon, visszafogott melegítőkben teszi.

A koncetrjein is imádott fesztelen lenni. Sőt, ott vetkőzte le leginkább a gátlásait. Rendeszeresen fehérneműben lépett fel, neccharisnyát viselt és a már védjegyévé vált csúcsmelltartós fűző sem maradhatott el.

Madonna rendkívül odafigyelt önmagára. Kemény edzéseknek és a szirogú diétáknak köszönhetően csodás alakkal büszkélkedhetett, amit szeretett megmutatni, – rá jellemző módon- falatnyi ruhákban.

Egy időszakban annyira túltolta az edzéseket,hogy már szinte félő volt,hogy inkább több kárt tett magában, mint hasznot. Lefogyott, és mellette viszont emelte az edzéseit, ami által a következő módon nézett ki:

Mindenesetre azért mellette szól, hogy csak szeretnénk így kinézni 50 évesen. Köztudott tény, hogy hatalmas teherbíró képessége van. Rengeteg helyen tud egyszere helyt állni, mint a munka, mint a családi életben.

Sokszor jelezték neki rajongói, habár minden elismerésük, de nagyon nyúzott és fáradt arca volt. Így úgy döntött kicsit visszavesz a tempóból és inkább elkezdi élvezni az életet.

Jellegzetes utcai szetjei rengeteg paródiának és stand-up shownak adott ötletet. De hiába a rejtőzködés,pont ezért szinte egyből felismerhető. Rajongói elől testőrei védik, hogy viszonylag nyugodtan tudjon végigsétálni az utcán.

Madonna máig tartogat meglepetéseket a vörös szőnyegen. Nem igazán tudta levetkőzni a botrányhősnő szerepét, de talán nem is akarja. Sokszor látni érdekes ruhákban,itt-ott kivillanó popsit vagy egy mellett. Bár rengeteg kritika éri ezért, de tény, hogy még mindig meg tudja hökkenteni kinézetével a rajongókat.

Fellépésein elképesztő tempót diktál, úgy hajolgat,táncol, mint egy 20 éves. Sok mindenki dícséri, hogy jó vele együtt dolgozni, de egy igazi hajcsár.

2017 év végére kicsit meghízott és kikerekedett. Ami nem is állt rosszul neki. Ekkortájt jelent meg egy fellépésen egy Kim Kardashian-ra hajazó fenékkel, amin mindenki meglepődött, és elkezdődött a találgatás, hogy vajon ez egy fenékplasztika vagy tényleg ennyire kigömbölyödött.

Az a bizonyos fellépés…

Azonban a súlygyarapodás nem fér bele az énekesnő életébe, így amilyen gyorsan csak tudta, le is adta azt. Visszanyerte régi formáját és egyben önmagát.

Ez pedig egy nagyon jól elkapott pillanat, amikor éppen Lady Gaga-nak gratulál, aki megnyerte az Oscar-díjat 2019-ben. Újra a régi formájában, egy fehér köntösben tette ezt meg. Egyébként a két énekesnő távoli rokonságban állnak egymással.

betöltés...