Egyenes adásban kapta el a röhögőgörcs Majkát a Bezár a bazár című műsorban.

Gyakorlatilag az egész ország ismeri a TV2-n futó “Bezár a bazár” című műsort, melynek házigazdái a jól összeszokott páros Till Attila és Majoros Péter, alias Majka. Már több évad is lement a műsorból, voltak vicces, feszült és más érzelmekkel túlfűtött jelenetek, ami miatt érdemes volt nézni őket. Aki nem ismeri a játékot annak röviden és tömören elmondjuk mit kell csinálni. Van két játékos, akik közül az egyik kérdésekre válaszol a másik pedig befut a bazárba és, amit tud kihoz. Ezen kívül persze több szabály is van, de azzal nem untatunk benneteket.

Nos, a minap olyan dolog történt, ami eddig még nem volt. Majka óriási röhögőgörcsöt kapott az adás kellős közepén.

A műsorvezető annyira elkezdett nevetni, hogy még társ Tilla sem tudta őt elcsitítani. Természetesen a jelenetet nem adták le a TV-ben, szóval ebből az otthon ülő nézők mit sem sejtettek, ám felkerült az internetre az ominózus eset, ami persze azóta futótűzként terjed az interneten és a felhasználók körében. Tilla valami olyat mondott, amitől Majka nem bírta tovább tartani magát és hatalmas hahotázásokba kezdett. Csak pár perccel később tudott lenyugodni, de mindeközben elnézést kért a játékosoktól, akik meglepődtek a műsorvezetőn.

A mai napon úgy határoztunk, hogy elhozzuk nektek ezt a meghatározó pillanatot a műsorból, ami láttán valószínű még te is nevetni fogsz. De, hogy mit mondhatott pontosan Tilla, ami elindította ezt a nevető lavinát, azt az alábbi videóból megtudhatjátok.

Íme a videó!

betöltés...