A születési dátumod elárulja, hogy mi voltál ez előző életedben. Íme a részletek.

A születési dátumunk alapján nemcsak az derül ki, hogy mely csillagzat alatt születtünk, hanem az is, hogy mik voltunk előző életünkben. Bizonyára sokan hallottatok már a lélekvándorlásról, melynek az a lényege, hogy ha örökre lehunyjuk szemünket, akkor lelkünk egy másik emberi testbe, vagy egy állat, növény testébe vándorol és megkezdődik az újabb élet. Ha te is tapasztaltál már dejavut, akkor nagyon jó helyen jársz ugyanis mai cikkünk pontosan arról fog szólni, hogy a születési dátumod alapján eláruljuk neked múltad, vagy előző életed titkos részleteit. Nincs kizárva, hogy az adatok nagyon meg fognak majd lepni.

JÚLIUS 14-28., SZEPTEMBER 23-27., OKTÓBER 3-17.

Tanár voltál az előző életedben, akire felnéztek az emberek, és igazi messiásnak, vezetőnek tartottak. Türelmednek hála, sokan a szívükbe fogadtak és örök hűséget esküdtek. Ahova te mentél, a többiek követtek és egyre több követőt szereztél. Jelen életedben is megmaradt a jószívűséged, szeretsz másokon segíteni, ám ennek ellenére, már elkerülöd a szociális létet. Ha párkapcsolatról van szó inkább a logikusabb utakat járod, mert úgy gondolod, hogy az érzelmek csak ködösítenek.

JANUÁR 22-31., SZEPTEMBER 8-22.

Egy igazi vándorművész voltál előző életedben, aki mindenhol megcsillogtatta tehetségét, ezért gyorsan a figyelem középpontjába kerültél. Egy igazán érzékeny lelkű ember voltál, de nem tudtad olyan egyszerűen és könnyen kifejezni az érzelmeidet. A legtöbb problémát mindig megoldottad éles eszednek és kreativitásodnak hála.

JÚLIUS 29-től – AUGUSZTUS 11-ig, OKTÓBER 30-tól – NOVEMBER 10-ig

A múltban egy igazi igazságosztó voltál, aki megpróbált mindig hideg fejjel gondolkodni és az alapján döntéseket hozni. Rendkívül jól megértetted magad az emberekkel, ezért sok barátod volt. Most egy nagyon őszinte és igaz ember vagy, aki nem szereti az erőszakot.  A jótékonysági eseményeken való részvétel már az életed szerves részévé vált, és a legnagyobb célod, hogy másoknak is segíts.

JANUÁR 8-21., FEBRUÁR 1-11.

Régen olyan lehettél, mint Robin Hood, aki védelmezte a szegényeket és a gazdagoktól elvett pénzt nekik adta. Jelenleg olyan életet élsz, aki betartja a szabályokat, és nem lépi át a határokat. Egy dolgot többször is átgondolsz, majd csak utána döntesz. Nehéz elnyerni a bizalmadat, aki a barátod akar lenni, annak sokat kell bizonyítania. Ha párkapcsolatról van szó, te vagy az, aki jobban ragaszkodik a másikhoz.

MÁRCIUS 1-10., NOVEMBER 27-től – DECEMBER 18-ig

Nos, előző életedben egy igazi király voltál, aki egy hatalmas birodalmat irányított. Erős kezű uralkodónak tartottak, aki képes volt rendet tartani a királyságban. Nem sokat változtál akkori önmagadhoz képest, ugyanis nem viseled jól, ha meg akarják mondani mit tegyél. Sokkal jobban szereted a szabadságot, mint a kötöttséget ezért van több rövid távú kapcsolatod.

FEBRUÁR 12-29., AUGUSZTUS 20-31.

Régen te voltál az uralkodók kedvenc személye, az udvari bolond. Sosem bántottál senkit, mindig a legjobb belátásod szerint cselekedtél, emiatt többen nem kedveltek téged. A mostani éned is nagyon érzékeny, félsz, hogy egyedül fogsz megöregedni, ezért mindent megteszel, hogy barátokkal vedd körül magad.

MÁJUS 9-27., JÚNIUS 29-től – JÚLIUS 13-ig

Régen te voltál az úgynevezett helyi bölcs, aki csukott szemmel is hitt a természetfeletti erőkben. Rengetegszer kellett az emberekkel vitatkoznod, mert sokan nem értettek egyet a nézeteiddel. A jelenlegi személyed nagyon kedves és jóhiszemű. Mindenkinek adsz legalább egy esélyt arra, hogy megmutassák kik is valójában. A prioritási listád tetején szerepel a barátság, pontosan emiatt soha nem bántanád azokat, akik a szívedhez közel állnak. A párkapcsolat terén szereted az igazságosságot, romantikát és a gyengédséget.

MÁRCIUS 11-31., OKTÓBER 18-29., DECEMBER 19-31.

Annak idején te bizony az egyik legjobb szónok voltál. Rendkívüli kommunikációs készségednek hála mindent ki tudtál magyarázni. Imádtad a romantikát, mind a testit, mind az érzelmit. Gyakran estél abba a hibába, hogy sokkal többet adtál másoknak, mint amennyit ők adtak. A mostani éned nem igazán kultiválja azokat a személyeket, akik céltalanul bolyonganak a világon. Párod és családod mindig minden körülmények között számíthatnak rád.

ÁPRILIS 1-19., NOVEMBER 8-17.

Egy igazi kis lázadó voltál, aki minden olyan dologgal szembe ment, amivel nem értett egyet. Óriási elszántsággal álltál ki a döntéseid és gondolataid mellett, ebből pedig nem engedtél. Nagyon is érdekeltek, a misztikus dolgok, például a varázslás, mágia… stb. Jelenleg is egy kritikus személyiség vagy, akinek mindenről megvan a véleménye. Gyorsan kiismered embertársaidat, ezt pedig a potenciális partnertől is ugyanúgy elvárod.

MÁJUS 28-tól – JÚNIUS 18-ig, SZEPTEMBER 28-tól – OKTÓBER 2-ig

Olyan voltál akárcsak Indiana Jones, akit mindig hajtott a kalandvágy. Mindegy volt, hogy ismeretlen és veszélyes a hely, te akkor is bátran vágtál bele az utazásokba. Rendkívül kíváncsi természeted volt, ami segített abban, hogy újabbnál-újabb nyelveket tanulj meg. Mostani éned is keresi a kalandokat, emiatt lépést tudsz tartani a változással.

JANUÁR 1-7., JÚNIUS 19-28., SZEPTEMBER 1-7., NOVEMBER 18-26.

Egy nagyon tehetséges és okos ember voltál az előző életedben. Jó megérzéseid voltak, ezért szinte semmi sem lepett meg. Autodidakta módon tanultál meg dolgokat, amiket hasznodra fordítottál. Jelenleg sem vagy annyira különb, ugyanis még mindig nagyon értelmes vagy, sokan kedvelnek és nagy esély van rá, hogy sikeres leszel az életben.

Rád illett a leírás?

betöltés...