A nő 4 éves korában örökbe fogadta a kisfiút. Aztán 23 év múlva a fiú elvégeztet egy vérvizsgálatot, amely megváltoztatta a nő életét

Azt választani, hogy nevelőszülő leszel, nagy döntés. Nevelőszülőként egy gyermeket hozol be az otthonodba. Ez a gyermek teljesen idegenként indul el, de gyakran olyan lesz, mint egy igazi családtag. Nehéz lehet a nevelőszülőknek, amikor eljön az ideje, hogy a gyerekek, akiket az otthonukba hoztak, visszatérjenek a családjukhoz, másik nevelőszülőkhöz menjenek, vagy egy másik család fogadja őket örökbe.

A McIntosh család több mint 120 gyermeket nevelt. Az egyik ilyen gyerek, Jordan McIntosh, a születése napjától nevelt gyermek volt az otthonukban. A McIntosh család azonnal kötődést érzett iránta, és örökbe akarta fogadni.

“A karjaimba helyezték, és első látásra szerelem volt” – mondta Jordan édesanyja, Ingeborg McIntosh.

Az örökbefogadáshoz vezető út 4 évig tartott. Ingeborgnak küzdenie kellett, hogy Jordan a családja hivatalos részévé váljon. Szülőanyja azt akarta, hogy Jordan „egy afro-amerikai otthonba vagy egy kétrasszú otthonba menjen.” A McIntosh otthon volt az egyetlen, amely elérhető volt, és amikor Jordan 4 éves volt, hivatalosan örökbefogadhatták.

Jordan örökké hálás a szerető otthonért, amelyet a McIntosh család biztosított neki. Tudja, hogy az anyja, Ingeborg McIntosh harcolt érte, hogy örökbefogadhassa a családjába, és ezért volt könnyű az ő döntése is, hogy harcoljon érte.

Huszonhét évvel azután, hogy Jordant a McIntosh családnál helyezék el nevelt gyermekként, édesanyját policisztás vesebetegséggel diagnosztizálták. Ingeborg tudta, hogy veseátültetésre lesz szüksége. Édesanyja tudta nélkül Jordan utánajárt, vajon oda tudná-e adni az egyik vesét az anyjának.

Jordan azt mondta: “Remélhetőleg többet is tudok tenni érte, ahogy öregszem, de egyelőre ez a legkevesebb, amit megtehetek.“

Hozzátette: „Csak vissza akartam adni neki mindent, amit ő tett értem, gyerekkorom óta, és megmutatni neki, hogy mennyire nagyra értékelem.”

A műtét jól sikerült, és Jordan pozitív üzenete mindenkinek, aki hallja a történetét, az, hogy „valami jó fog történni veled.”

Hallgass meg többet erről a történetről Jordantől és Ingeborgtól az alábbi videóban.

Mi az, amit a szüleidért tettél?

betöltés...