6 híresség, aki beleszeretett filmbéli kedvencébe és örökbe fogadta a forgatás után

Sophie Turner, a “Trónok Harca” Sansa Strak-ja, Tom Hardy a “Piszkos Pénz” Bob Saginowski-ja, vagy Chris Evans “A tehetség” Frank Adler-je, mind-mind olyan híresség, akik állatokkal játszottak együtt a fent megnevezett filmben és sorozatban. Ezek az emberek, annyira megszerették filmbéli kedvenceiket, hogy úgy döntöttek a forgatás végével magukhoz veszik őket, és együtt élik tovább a mindennapokat. Persze nem ők voltak az egyedüliek, akik ezt megtették, hanem még sok más sztár is. Mostani posztunkban elhoztuk nektek őket.

1, Sophie Turner és Zunni a “Trónok Harcából”

Egy kanadai eszkimó kutya, név szerint Zunni játszotta Sansa Stark Lady nevű farkasát a

Zunni egy kanadai eszkimó kutya, aki Lady-t alakított a Trónok Harca című sorozatban. Sajnálatos módon már az első évadban kiírták a sorozatból, így munka nélküli lett. Sophie Turner úgy döntött, hogy örökbe fogadja őt, mivel már jól ismerték egymást. Turner elmondta, hogy mindig is akart kutyát, de a szülei nem engedték meg neki, viszont így teljes lett az öröme.

2, Will Smith és Abbie a “Legenda vagyok” című filmből

Nemcsak a nézők szerettek bele Sam-be a “Legenda vagyok” német juhászába, hanem Will Smith is. Mivel kettejük között mély kötelék alakult ki a forgatás alatt, ezért a film után Will megtartotta a kutyát és elválaszthatatlan barátok lettek.

3, James Gunn és Oreo a “Galaxis Őrzőiből”.

A Galaxis Őrzői rendezője, James Gunn összebarátkozott Oreo-val a mosómedvével, aki Mordályt játszotta a filmben. Gunn és Oreo még a vörös szőnyegen is együtt pózoltak a premier napján.

4, Tom Hardy és Rocco a “Piszkos pénzből”

Valószínűleg tudod, hogy Tom Hardy nagy kutya rajongó. Valójában ez az egyik fő oka annak, hogy megkapta a “Piszkos pénz” című film főszerepét. Szerepe szerint egy Rocco nevű magára hagyott kölyökkutyát kellett megmentenie. A film megjelenése után Tom örökbe fogadta Rocco-t, és a paparazzik által készített képek alapján mindenhova magával viszi. Rocco még mindig elég gyakran megjelenik a színész Instagram oldalán.

5, Ed O’Neill és Bridgett a “Modern családból”

Amikor O’Neill a Modern Családból egy Stella nevű francia bulldogot kap, azonnal beleszeret. Ugyanez történt a való életben is, amikor O’Neill vigyázott a kölyökkutyára – akinek a valódi neve Bridgett. A kutya az utcán született, majd örökbefogadó családja elhagyta. A kölyök egy napig volt menhelyen, majd szerepelt a Modern Családban. Ed ekkor döntötte el, hogy megtartja a kutyát.

6, Chris Evans és Dodger “A tehetségből”

A Bosszúállók sztárja, Chris Evans 2017-ben találkozott először jövőbeli lelki társával Dodgerrel. Chris elmondta, hogy elválaszthatatlan barátság köti őt össze a Boxer keverék kutyával. Igaz Dodger már nem kölyökkutya, de még mindig nagyon sok képen rajt van a színész Twitter oldalán.

Ismersz más hírességeket is, akik filmekből, sorozatokból fogadtak örökbe állatokat?

betöltés...