22 kép, ami egyértelműen igazolja, hogy az idő múlása bizony csodákat művel

Bizonyára sokakat bántottak az iskolában a külseje miatt, például azért meg fogszabályzója volt, vagy vastag lencséjű szemüvege, fura ruhái vagy hajviselete…stb. Ezek akkoriban nagyon bántók tudtak lenni, ám az idő múlásával, ahogy a rút kiskacsákból gyönyörű hattyúk lettek, úgy múlt el sok negatív érzelem is ezzel kapcsolatban. A mai cikkünk főszereplői nagyon sokat tudnának mesélni a szóbeli bántalmazásról, amit gyerekként kellett elviselniük, ám most sokkal kiegyensúlyozottabbak, mint valaha, mert jót tett nekik a felnőtté válás.

1, “13 évesen ( bal oldali kép) és 34 évesen ( jobb oldali kép). Tiniként nagyon csúnya voltam és örülök, hogy vége annak a korszaknak.”

2, “Ennyi számít a kitartás, a megfelelő étkezés és a sport. A bal képen 12, míg a jobb képen 24 vagyok.”

3, “A testvérem és én 12 illetve 25 évesen. Hihetetlen, hogy mennyit változtunk 13 év alatt.”

4, “Régen nem foglalkoztam magammal, nem érdekelt mit eszem, vagy, hogy egyáltalán mozgok-e eleget. Egy nap eldöntöttem, hogy megváltozom, és ez lett az eredménye.”

5, “12 évesen fogszabályzós voltam, de mire betöltöttem a 24-et már rég levették, de még így sem mindig mosolyogtam rendesen, mert sokszor csúfoltak az iskolában.”

6, “A bal oldali fotón 15 a jobb oldalin 25 éves vagyok. Ég és föld a különbség a két kép között.”

7, “12 évesen nagyon pufók srác voltam, de mire betöltöttem a 21-et egy teljes átalakuláson estem át.”

8, “19 év sok idő és az ember képes 180 fokos fordulatot venni. Amikor a gyermekem meglátta a bal oldali képet, azt hitte fiú vagyok.”

9, “13 évesen nem tetszettem magamnak, ám amint betöltöttem a 17-et már elégedettebb voltam a tükörképemmel. Igaz még van hova fejlődnöm.”

10, “13 évesen csúnyának tartottam magam emiatt kevés volt az önbizalmam. 23 évesen viszont teljesen más lett a külsőm és már bátrabban álltam a dolgokhoz.”

11, “Az idő múlása egyértelműen nekem kedvezett. A bal képen 17 a jobb képen 28 éves vagyok.”

12, “Mindig is egy nyikhaj gyerek voltam, ezért úgy döntöttem változtatok. Jó pár év kondizás és egészséges táplálkozás után ilyen formám lett.”

13, “A kollégáim meg sem ismernek a régi képemen, amin 14 éves voltam. Ennyit tud változtatni egy frizura, és egy jól elkészített smink.”

14, “Így változtam meg: az első képen 14, a másodikon 16 és a harmadik képen 19 éves vagyok. Még messze van az út vége, de legalább több önbizalmam van.”

15, “Mindig is csúnya Bettynek csúfoltak az iskolában a fogszabályzóm és a szemüvegem miatt. Miután sikerült mindkettőtől megválnom, már nem ért több bántás.”

16, “10 év alatt ekkorát tud változni egy ember.”

17, “A bal képen 16 a jobb képen 22 éves vagyok. Sikerült megszabadulnom a gáz ruháimtól és megnövesztettem a hajam. Ennek hála már jobba érzem magam a bőrömben.”

18, “17 évesen még sminkeltem magam, de egy idő után azt éreztem, hogy ez nem előnyös. Egy év alatt viszont drasztikusan sikerült megváltoznom.”

19, “16 évesen önbizalomhiányos lány voltam, de elindultam a változás útján. 22 éves koromra levágattam a hajam és jó pár kiló feleslegtől is megszabadultam.”

20, “Kislányként elég pufi voltam, amiért sokszor bántottak a társaim. Viszont ma már senki sem mondja rám, hogy kövér vagyok.”

21, “Elég rosszul viseltem a tinédzserkort, mert a lányok csak úgy keresztülnéztek rajtam. Ennek tükrében önbizalomhiánnyal küzdöttem. Miután levették a fogszabályzót és betöltöttem a 25-öt már egész máshogy gondoltam a dolgokat.”

22, “Határozottan jobban áll nekem az idő múlása.”

Ti milyen szinten változtatok meg a tinikori önmagatokhoz képest?

betöltés...