Vajon kié lesz Andy Vajna 67 milliárd forintra becsült vagyona?

Egyelőre még nem tisztázottak a helyzetek, kemény köröket futnak majd az örökösök.

A nemrég elhunyt egykori Hollywoodi filmproducer, Andy Vajna vagyona főként a médiából és film készítésből, ingatlanokból, vendéglátó egységekből, kaszinókból tevődött össze, amit 67 milliárd forintra becsültek. Nyilván mindenkit érdekel, hogy ezek után mi lesz ennek az örökségnek a sorsa.

Számos tulajdonjoggal rendelkezett, ami az ingatlanokhoz, reklámkészítéshez, rádióhoz, szerencsejátékhoz, műsorgyártáshoz, kaszinózáshoz, és persze vendéglátáshoz volt köthető. Ennek tükrében Magyarország Top 20 leggazdagabb embere közé tartozott. Most, hogy elment, nagy csatározások fognak folyni a hagyatéki tárgyalás során, mert még egyáltalán nincs lemeccselve, hogy kik és mit fognak kapni az örökségből.

Nyilván Vajna végrendelete nem került nyilvánosságra, így fogalmunk sincsen arról, hogy mi állhat benne, de találgatni azért lehet. Abban biztosak vagyunk, hogy cégei és vállalatai nem Vajnáné közreműködésével fognak további bevételeket szerezni.

Azzal mind tisztában vagyunk, hogy Andy kivételes üzletember volt. Annak ellenére, hogy már viszonylag elég idős volt, aktívan részt vette az üzletelésben. Mindegy milyen döntésről volt szó, ő azt egymaga hozta meg, mindenféle segítség nélkül. A hírek szerint nincs konkretizálva, hogy a vagyonok része felett kinek van jogosultsága a végső döntést meghozni, ezért komoly összezörrenések várhatók.

betöltés...