19 élethelyzet, amiből tudod, hogy felnőttél

Gyerekként még nem igazán értjük az élet dolgait, sőt egészen máshogy gondoljuk a felnőttkort, mint amilyen valójában. Biztos a ti szátokból is elhangzott már az a mondat: “Én nem leszek olyan, mint a szüleim.” vagy “Na majd csak figyelj, én máshogy fogom csinálni!”. Persze egy ideig tudja magát tartani ehhez az ember, ám amint felnő hirtelen rájön, hogy egyáltalán nem úgy mennek a dolgok, mint ahogy azt tiniként elképzelte. Amikor az embernek gyereke lesz akkor érti meg igazán mit is jelent az a mondat “Amíg az én házamban vagy és az én kenyerem eszed az van, amit én mondok.” Az életben bekövetkeznek bizonyos helyzetek, mikor nincs mese be kell látni elmúlt a gondtalan gyermekkor. A mai posztunkban olyan dolgokat hoztunk el, ami rávilágít arra, hogy felnőttél. Ha rád is illenek a lentiek, akkor van “rossz” hírünk.

1, “Tinédzserként kiosontam a házból, hogy elmehessek bulizni, ma viszont a bulikból osonok ki, hogy feltűnés nélkül hazamehessek.”

2, “Mondjátok, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki úgy érzi mintha a 90-es évek csak 10 évvel ezelőtt lettek volna.”

3, “Tiniként kedvenc rádiócsatornánk volt, 20 évesen kedvenc szórakozóhelyünk, most pedig kedvenc szupermarketünk van.”

4, “Tinédzserként: Tuti biztos, hogy nem leszek olyan mint a szüleim. Felnőttként: Ameddig az én házamban vagy és az én kenyerem eszed az van, amit én mondok.”

5, “Középiskolásként: Anya mit bújod azokat a reklámújságokat, ami kell azt megveszed?! Felnőttként, saját fizetéssel: Hu a kedvenc szalámim holnaptól akciós lesz.”

6, “Ameddig az ember fiatal meg sem érzi másnaposságot, de amint eljön a bűvös harmadik X még a Szentlélek sem tud rajta segíteni.”

7, “Tiniként: Mikor leszek már végre 18? Felnőttként: Úristen bármit megadnék, ha újra gondtalan tini lehetnék.”

8, “Randizás tiniként: Ki a kedvenc előadód?, Randizás felnőttként: Melyik a kedvenc depis tüneted?”

9, “18 évesen: Mire betöltöm a 30-at lesz egy saját autóm, lakásom és vállalkozásom. 30 évesen: Oh de jó, kifizettem a lakbért és maradt pénzem buszbérletre.”

10, “Gyerekként kicikizted anyukád, mert a konyhában volt egy reklámszatyra, amiben több, kisebb reklámszatyor volt, most, hogy felnőtt vagy tuti neked is van egy ilyen megbújva valamelyik fiókban.”

11, “Abból tudod, hogy felnőttél, hogy örülsz ha bedobják a postaládádba a reklámújságokat, amiből kiderül mi lesz a boltban akciós.”

12, “Gyerekként: Oh ez csak egy kis fejfájás, majd elmúlik nincs szükség gyógyszerre. 30 évesen: Hol van az életmentő fejfájás csillapítóm?”

13, “Tiniként nagyon szomorú voltam, mert tele volt az arcom pattanással. Azzal vigasztaltam magam, hogy mire 30 leszek az összes el fog tűnni és ez csak a serdülőkor jele. Tévedtem, még mindig itt vannak.”

14, “Onnan tudod, hogy felnőttél, hogy fogalmad sincs a mostani tizenévesek milyen nyelven beszélnek.”

15, “Mondjátok, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki 30 évesen Szilveszter éjjelén már 10 órakor az ágyban van.”

16, “Gyerekként mindig kinevettem a felnőtteket, ha jajgattak mert valamijük fáj. Most már tudom, hogy az akkori felnőttek min mentek keresztül.”

17, “Gyerekként azért hisztizünk mert nem akartunk lefeküdni aludni, felnőttként pedig azért, mert nem tudunk időben lefeküdni aludni.”

18, “Iskolásként mindig a menő gyerekekre akartunk hasonlítani ezért elkezdtük utánozni őket. Felnőttként már azt tartjuk menőnek, ha van egyéniségünk és nem állunk be a sorba.”

19, “Onnan tudod, hogy felnőttél, hogy vannak műanyag edényeid, melyeknek egyáltalán nincs meg a teteje.”

ismerős helyzetek?

betöltés...