Ez a 13 kép őszintén bemutatja, milyen egy kisbabával az élet

Bizonyára mér te is találkoztál Yehuda Devir illusztrátor munkáival az interneten. Már számtalan mennyiségű képet készített az életéről, mikor még nem élt párkapcsolatban, majd miután szerelmes lett, az eljegyzésük pillanatait a házas élet örömeit, a várandósság jó és rossz oldalát most pedig arról, hogy milyen az élet nemrég született gyermekükkel. Maya és Yehuda egyre nagyobb népszerűségnek örvend, Instagramon majdnem 5 millió fős a követő táboruk, saját weboldalt, webshopot hoztak létre, és rendezvényekre járnak, ahol az életükről és a munkásságukról beszélnek. A kislányukat egyébként Arielnek hívják, aki az első naptól fogva ellopta a szívüket. Mivel Yehuda mindig bevonja a rajongókat az életükbe ezért jó pár illusztrációt készített a szülés utáni pillanatokról. Mostani cikkünkben ezeket gyűjtöttük össze nektek.

1, Az élet ezzel a pillanattal indul be csak igazán. A magzatvíz elfolyásával kezdetét veszi a szülői lét, mely hátralévő életeden át elkísér.

2, 17 órás vajúdás után végre megtörténik a csoda és a várandósság hónapjai alatt dédelgetett és őrzött kisbaba a szülők karjaiba kerül. Vannak apukák, akik nagyon jól bírják a szülést, és vannak, akik már az elején kidőlnek.

3, Egyszerűen képtelenek betelni a látvánnyal. Az édesanya és az édesapa minden percben gyönyörködne a szerelmük gyümölcsében.

4, A tisztába rakás is olyan mint egy katonai hadgyakorlat, hiszen a bébi bármikor bármit megtehet. Ha akarja telibe pisilheti apukát, ha pedig úgy tartja kedve újabb adagot is kinyomhat.

5, Azok az édesanyák, akik 30 éves koruk előtt szerettek volna gyermeket szülni és az élet meg is adta nekik ezt, igazi csodanőnek érzik magukat.

6, Nem mindig megy gördülékenyen a fürdetés. Ahogy a babanő úgy lesz minden egyre vizesebb és habosabb. Néha még a szülők is kapnak belőle egy kicsit.

7, Mivel a kicsik elég sokat alszanak, ezért ők nem fáradnak el annyira mint a szüleik, akiknek gyakorlatilag a nap 24 órájában készenlétben kell lennie. Egy idő után már ők is kezdenek lemerülni és rimánkodnak egy kis segítségért.

8, Az édesanyáknak mindig minden körülmények között rosszabb érzés lesz, ah gyereküknek oltást, vagy valamilyen szurit adnak. Gyakorlatilag ők sokkal jobban sírnak, mint a gyermek.

9, Együttes erővel mindent megtesznek, hogy megvédjék a gyermeket nyáron a tikkasztó melegben a vérszívók elől.

10, Ha tetszik ha nem lesznek pillanatok, amikért nem lesznek oda a szülők, ilyen amikor fotózás alatt a gyermek lekakilja a szülei kezét, vagy belehány a szájukba, ne adj isten a kettő együtt.

11, Igazi csapatmunkára lesz szükség ahhoz, hogy a gyereket fel tudjátok öltöztetni, mert ha hiszed, ha nem olyan erejük van és olyan gyorsak tudnak lenni, mint a villám.

12, Lesznek pillanatok, mikor mindenki ki fog dőlni, kivéve a gyermek, aki gondtalanul falatozik anyuka tejecskéjéből.

13, Annak ellenére, hogy vannak negatív oldalai, mint például egy közös séta, amikor rengeteg cuccot kell magaddal vinni, minden perce megéri!

Ti, hogy éltétek meg az első pár hónapot vagy egy évet?

betöltés...