18 ember, akinek sajátos humora egyedülálló a világon.

Sajnálatos módon nem minden ember érti a humort és a viccet, ezért azzal bizonyos esetekben csínján kell bánni. Valaki egy ártalmatlan vicc miatt, úgy fel tudja magát húzni, mintha a családja minden egyes tagját sértették volna meg. Viszont nem szabad elfelejtenünk, hogy humor nélkül az egész világ olyan szürke és komor lenne, mint egy átlagos esős téli délután. Egyes embereknek annyira fontos a nevetés, hogy képes majdnem minden helyzetből viccet csinálni, pontosan úgy ahogy a cikkünkben szereplő személyek is. Szóval, ha téged nagyon kényesen érintenek az ilyen jellegű dolgok, akkor jobb,ha nem is nézed meg a fotókat, ám ha szeretsz egy jót nevetni, akkor görgess tovább, mert tuti, hogy a szemed nem marad szárazon.

1, Egyes emberek még a síron túlról is csak viccelődni tudnak.

2, “A barátom odaadta nekem a házának a kulcsát, hogy amíg ő nyaral én néha menjek át szellőztetni és virágot locsolni. Mielőtt elment volna ezt a meglepetést hagyta nekem hátra, amitől a legelső alkalommal frászt kaptam, amint beléptem.”

3, “A feleségem bébiőrt szerelt a kicsi szobájába, hogy mindig lássa mi történik nála. Egyik este felvettem egy maszkot és odaültem az ágya mellé. A nejem még soha nem kelt ki annyira magából, mint akkor, amikor meglátott .”

4, Úgy tűnik a csirkék élete sem játék és mese.

5, Most valaki vagy nagyon vicces kedvében volt, vagy tényleg isteni csoda történt.

6, Ennek a gyorsétteremnek a tulajdonosa okult a kis incidenséből és a renoválás után felmatricázta az ablakokat a biztonság kedvéért.

7, Így is lehet köszönetet nyilvánítani a családnak.

8, Hmm. Érdekes, a három kismalac édesapja kolbászként lóg a falon. Úgy látszik a mese készítője fejében sem volt minden rendben.

9, Így legalább nem kell az embereknek találgatni melyik a mű és melyik az igazi.

10, “A férjem maximálisan kihasználja, hogy olyan mély alvó vagyok, hogy gyakorlatilag semmire sem ébredek fel. A születésnapomra kaptam egy olyan fotóalbumot, ami ilyen jellegű képekkel volt tele.”

11, Ez az az üzenet, amit soha, de soha nem akarsz látni egy finom kínai vacsora után elfogyasztott szerencsesütiben.

12, Semmi pánik, senkinek sincs semmi baja, csak nem pontosan úgy állították be e kamerát, ahogy kellett volna.

13, Ez a férfi egy olyan különleges pólót csináltatott magának, melynek az olvasható az elején, hogy “Én tettem ezt veled”. A feleség nem volt túlságosan boldog mikor szülés közben ezt meglátta.

14, Egy nő, aki világ életében vicces mondatokkal csalt mosolyt az emberek arcára és ezt még a síron túlról is folytatja.

15, “A férjem imádja a Star Trek-et, olyannyira, hogy még egy ilyen jelmezt is vett. A múltkor így állt be a zuhanyzóba pont akkor, mikor én akartam menni fürdeni. Azt hiszem ha ez sokszor csinálj, akkor elválok tőle.”

16, Ha már nagy a kocsi hátulja, akkor összeköti a kellemest a hasznossal, és egyszerre elviszi őket a kívánt helyszínre.

17, Ennek a fiúnak a karját, a lánynak pedig az idomait kellett eltávolítani. Erre a srác egy kesztyűt, a lány pedig egy melltartót kapott ajándékba.

18, Ezzel a módszerrel bárkire ráhozhatod a frászt. Akkor már nem vicces a történet, mikor a főnök ezért behív az irodájába.

Szerinted is viccesek ezek a fotók?

betöltés...