Adele gyönyörűbb, mint valaha – Az énekesnő rengeteg plusz kilótól szabadult meg

LOS ANGELES, CA – FEBRUARY 12: Recording artist Adele performs onstage during The 59th GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for NARAS)

Adele az utóbbi időben szinte eltűnt a nyilvánosság elől, még közösségi oldalára is csak ritkán posztol, általában barátai töltenek fel róla egy-egy új képet. Az interneten új fotók láthatók az énekesnőről, amelyeken jól látszik, hogy szépen lefogyott.

A most 31 éves Adele-t a világ még duciként ismerte meg. 2012-ben megszületett első gyermeke, amely után életmódot váltott és egyre több kilótól szabadult meg. Idén azonban még ennél is nagyobb átalakuláson ment keresztül.

Fogyásában viszont nagy szerepet játszott egy magánéleti probléma, ugyanis az énekesnő és férje, Simon Konecki útjai elváltak egymástól. A sztárról ezután csakúgy pörögtek le a kilók, de mostanra elengedte a múlt fájdalmait és látszik rajta, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében. Rajongói pedig odavannak a mára már hihetetlenül szexi énekesnőért.

Rajongói nem győzik dicsérni Adele-t, hogy fogyása után mennyire dögös lett.

Adele még nyáron kezdett bele a pilates-be, akkor mindössze pár hét alatt hat kilótól szabadult meg, most pedig már húsz kiló mínuszt könyvelhet el magának.

Egyik barátja nyilatkozott az énekesnő diétájáról.

“Elég kis adagokat eszik, és szinte megállás nélkül az edzőteremben lóg. Előfordul, hogy egy nap háromszor is sportol.” Szinte már az edzés megszállottja lett, több barátja is azért aggódik, hogy ne hajtsa túl magát.

betöltés...