13 híresség gyermeke, akik le sem tagadhatják szüleik génjeit

A híres nők életét több száz paparazzi és rajongó követi minden egyes percben. Ám amikor bejelentik, hogy kisbabát hordanak a szívük alatt sokkal nagyobb népszerűségre tesznek szert. Mindenki kíváncsi arra, hogy a születendő gyermek örökli-e szülei génjeit, és az idő előrehaladtával azt is szeretnék megtudni, hogy kire hasonlít jobban. Mai cikkünkben azoknak a hírességeknek a gyermekeit hoztuk el, akiket kb. szökőévente lehet látni.

1, Heather Locklear és lánya, Ava Elizabeth Sambora.

Heather Locklear a “Dinasztia” és a “Melrose Place” sztárja Ritchie Samboroy gitáros felesége volt 1994-2007-ig. A házasságból egy lányuk született Ava. Anyja megpróbálta terelgetni őt a modellkedés felé.

2, Liv Tyler és három gyermeke

Liv Tyler nemcsak sikeres színésznő és modell, hanem három gyönyör gyermek édesanyja is. A színésznő kétszer volt házas. Először Royston Langdon zenésszel kelt egybe, abból a házasságból egy fiú született Milo. Másodszor pedig Dave Gardner sportügynökhöz ment hozzá, és abból a házasságból két gyerek született Sailor Gene és Lula Rose.

3, Sarah Michelle Gellar és lánya, Charlotte Grace Prinze

A híres “vámpírgyilkos” Sarah Michelle Gellar 2002-ben feleségül ment Freddy Prince Jr színészhez. A pár mind a mai napig házasságban él és két szép gyerekük született, Charlotte Grace és Rocky James.

4, Anne Hathaway és fia, Jonathan Rosebanks Shulman

Anne Hathaway a “Neveletlen hercegnő” című film után nagyon népszerűvé vált. 2013-ban megkapta Fantine szerepét a “Nyomorultakban” amiért a színésznő Oscar-díjat kapott. Sokáig randizgatott Adam Shulman-nal, majd 2012-ben összeházasodtak egymással. Hat év után megszületett első közös gyermekük Jonathan.

5, Olivia Wilde és gyermekei

Olivia Wilde a “Doctor House” című sorozat Dr. Remy Hadley-je szerepe eljátszása után költözött össze a szintén színészként tevékenykedő Jason Sudeikis-sel. Két közös gyerekük született Daisy Josephine és Otis. A színésznő örömmel osztja meg fényképeit családjáról az Instagramon, és több tízezer kedvelést gyűjt össze a rajongók részéről.

6, Alyssa Milano és gyerekei

Alyssa Milano, a “Bűbájos Boszorkák” sorozat sztárja kétszer házasodott. Először Cinjun Tate zenész volt a férje egy kis ideig, majd megismerkedett David Bagliarival és összekötötték az életüket. A házasságból két gyermek született Elizabella Dylan és Milo Thomas.

7, Amy Adams és lánya, Aviana

Amy Adams színésznő mindent elkövet azért, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott életet éljen családjával együtt jó messze a kíváncsi természetű sajtósoktól. Életéről nem sokat tudni, 14 évig randizgatott Darren Le Gallo-val, majd 2015-ben összekötötték életüket. A párnak van egy 10 éves lánya, Aviana.

8, Alicia Silverstone és fia, Bear Blu Jarecki

Alicia Silverstone 2005-ben házasodott össze Christopher Jarecki zenésszel és hat év múlva megszületett első közös gyermekük Bear Blu. A pár 13 évig volt együtt, majd a válás mellett döntöttek. Enne ellenére kapcsolatuk mind a mai napig baráti és együtt nevelik fiúkat.

9, Katherine Heigl és gyermekei

A listánk másik sokgyermekes édesanyja, Katherine Heigl színésznő. Férjével, Josh Kelley-vel három csodás gyermeket nevelnek. A pár 2007-ben házasodott össze majd 2009-ben örökbe fogadták a dél-koreai származású Nancy Leigh-t. 2012-ben az Egyesült Államokból fogadtak örökbe egy másik kislányt, Adelaide Marie Hope-t. 2016-ban a pár bejelentette, hogy három főre bővül gyermekeik száma. 2016 decemberében megszületett vér szerinti fiúk, Joshua.

10, Marion Cotillard és fia, Marcel

Az Oscar-díjas Marion Cotillard nemcsak az egyik legszebb filmszínésznő, hanem egy lelkes környezetvédő is. 2007 óta él házasságban, Guillaume Canet színésszel. A párnak 2 gyermeke van Marcel és Louise.

11, Rachel Weisz és fia, Henry Aronofsky

A “Múmia” valamint a “Constantine, a démonvadász” sztárja Rachel Weisz kétszer volt házas. Első körben Darren Aronofsky filmrendezővel volt együtt, akitől egy fia született Henry.

A pár elvált, majd Daniel Craig-gel egy titkos esküvőn mondták ki a boldogító igent. A párnak egy lánya született.

12, Gwen Stefani és három fia

Gwen Stefani 8 évig élet házasságban, Gavin Rossdale gitárossal. A kapcsolatnak azonban 2016-ban vége lett. A házasságból három gyermek is született Kingston, Zuma és Apollo. Gwen jelenleg Blake Shelton párja.

13, Juliana Moore és lánya Liv

A vörös hajú szépségnek 2 gyermeke született Bart Freundlich rendezőtől, Caleb és Liv. A színésznő elmondta, hogy minden szabad percét megpróbálja családjával tölteni.

Szerinted örökölték szüleik szépségét?

betöltés...