Így néznének ki a világ legikonikusabb zenészei, ha még mindig köztünk élnének

Az olyan legendák, mint John Lennon, Kurt Cobain, Jimi Hendrix és Elvis Presley voltak azok, akik a zeneipart nagy mértékben megreformálták. Az ő történetük, hangjuk, tapasztalatuk már-már a levegővételük is milliárdokat inspirált arra, hogy hasonló utat járjanak be, mint ők. Rajongóik száma megszámlálhatatlan volt, ám a sors úgy hozta, hogy a hírnevet és csillogást nem élvezhették olyan sokáig. A “Sachs Media Group” létrehozott egy projektet, melynek keretein belül összegyűjtötték a zeneipar legsikeresebb és legikonikusabb tagjait, akik korán itt hagyták a földi világot és fotó-helyreállító munkálatokba kezdtek, aminek az volt a lényege, hogy bemutassák, miként néznének ki, ha még most is köztünk élnének.

1, Az ikonikus gyémánt torkú énekes Elvis Presley, aki sajnos csak 1935-1977-ig élt. Ha még most is köztünk lenne valószínű így nézne ki.

2, John Lennon a 20. század egyik legnagyobb énekese csak 40 évet élt, ugyanis kiontották az életét. Ha ma élne, valószínű ilyen lenne a megjelenése.

3, Kurt Cobain a Nirvana frontembere, 1967-1994-ig élt, ha nem végzett volna önmagával, akkor ma valószínű ilyen lenne a külseje.

4, Dennis Wilson a “The Beach Boys” együttes tagja 1944-től 1983-ig élt, míg nem tragikus körülmények között elhunyt. Ha az akkor 39 éves zenész életben marad, elképzelhető, hogy így nézne ki napjainkban.

5, Karen Carpenter amerikai énekesnő nagyon tehetséges volt, ám csak 32 évig “élvezhette” az életet. Az énekesnőnek étkezési és testképzavara volt, amit a szervezete ugyan hosszú éveken át tolerált, de egy nap mégis összeomlott és elhunyt. Ha ma élne valószínű így nézne ki.

6, Bob Marley a világ leghíresebb jamaicai származású zenésze, aki 1981-ben rákos megbetegedés következtében távozott az élők sorából. Ha akkoriban nem betegszik meg, ma valószínű ilyen lenne a megjelenése.

7, Keith Moon a The Who dobosa életének 32. évében elhagyta a földi világot. A fiatal zenész így nézne ki, ha még mindig köztünk élne.

8, Cass Elliot amerikai énekesnő szintén 32 évesen távozott az élők közül egy éjszakai szívroham következtében. Ha még most is élne, nagy az esélye annak, hogy így nézne ki.

9, Bobby Darin a rock and roll korszak egyik legjelentősebb dalszerzője fiatalon reumás láz betegségben szenvedett. Orvosai azt mondták nem fogja megélni a 15 éves kort, ám családja valamint a kímélő életmódnak köszönhetően állapota javulni látszott. A színészként is tevékenykedő férfi 37 évesen hunyt el. Ha ma élne, elképzelhető, hogy ]y nézne ki.

10, Jim Morrison, a “The Doors” nevű zenekar énekese 27 évesen hunyt el. Arra nem sikerült rájönni, hogy túladagolás, vagy az amerikai kormány által megrendezett merénylet okozta-e a tragédiát, viszont ha most még élne , nagy valószínűséggel ilyen lenne.

11, Janis Joplin amerikai énekesnő karrierje sajnos rövid életű volt, ugyanis 27 évesen túladagolás következtében életét vesztette. Így néznek ki napjainkban ha még élne.

12, Jimi Hendrix igazi kulturális ikonnak számított a zeneiparban. 27 évesen érte a tragédia, ám a rendőrségnek nem sikerült mind a mai napig tisztáznia, mi vezetett a halálához. Ha a sors nem így hozta volna össze a dolgokat, valószínű így nézne ki.

Kár, hogy olyan fiatalon kellett eltávozniuk az élők sorából!!

betöltés...