Már megtekinthető a Jégvarázs második részének magyar nyelvű előzetese. – Íme a trailer

2013-ban egy olyan Disney mese látott napvilágot, mely kissé fagyos hangulatú volt, mégis szívmelengető jeleneteket foglalt magába. Bemutatta a szív és a szeretet erejét, valamint, hogy egy ember miként győzheti le a komplexumait és hogyan rombolhatja le a falakat, melyeket hosszú évek alatt felépített. Bizony a Jégvarázsról van szó, mely az egész világot az ujja köré csavarta. Szinte mindenhol a “Let it go” magyarul pedig a “Legyen hó” című dalt énekelték, számtalan ember feldolgozta…stb. Mindenki azt hitte azzal le is zárják a történetet, de nem így van. A Disney úgy döntött, hogy 6 év után végre elhozza a kedvenc mesénk várva várt második részét.

Az első résszel 1,276 milliárd dollárt zsebelt be a stúdió, ami igazi kasszasikernek számít. A Disney az utóbbi időben a Pixarral összeállva hozott létre elképesztő meséket, ám kiderült, hogy nemcsak vele karöltve tud zseniális dolgokat létrehozni, hanem a Walt Disney Animation Studios alkotócsapatával is. A Jégvarázs az utóbbinak köszönhető.

Nemrég napvilágot látott a hír, hogy készül a Jégvarázs második része, ami most 2019-ben lesz látható a mozikban. Már mindenki tűkön ülve várja, hogy végre lássa mi történt Elzava, Annaval, Olaffal, Kristoffal és a királysággal, hogyan birkózott meg Elza az uralkodással és a többi. Hónapokkal ezelőtt kijött az első trailer, ami egy kis betekintést ad a történetbe. Most viszont újabb szinkronos előzetes látott napvilágot, mely még több részletet mutat meg a hamarosan debütáló meséből.

Íme az előzetes:

A Jégvarázs 2. idén november 21-én lesz látható a magyar mozikban. Ennek tükrében bizony nagy esély lesz rá, hogy a mozitermekben hemzsegni fognak a gyerekek.

Te meg fogod nézni a második részt?

betöltés...