Ez az a 10 dolog, ami miatt szeretjük és tiszteljük az erősebbik nem képviselőit. Te is egyetértesz?

Nagyon sok sztereotípia kering a világon a férfiakról, hogy ők csak a nőket hajtják és állandóan hazudoznak akár van párjuk akár nincs. Nos ezzel nem minden esetben kell egyet érteni, ahogy a nők különböznek egymástól, úgy a férfiak is. Ha egy férfi megcsalja a kedvesét, annak biztosan megvan a miértje, lehet egy kicsit mélyebbre kell ásni a probléma gyökeréig, hogy rájöjjünk, valamit nagyon elrontottunk. De természetesen az ilyen helyzetekben is vannak kivételek. Nehogy azt képzeljük, hogy csak és kizárólag a férfiak az aljasak, ugyanis a nők is vannak olyan szinten mint az erősebbik nem képviselői. Ám a nőknél az is probléma, hogy senki másra nem számíthatnak csak magukra. Míg a férfi barátságok az őszinteségen alapulnak, a női barátságokról ugyanezt már sajnos nem mondhatjuk el. Mivel eddig mindig mindenhol szidták a pasikat, ezért úgy döntöttünk, hogy összegyűjtünk róluk 10 dolgot, ami miatt igenis lehet szeretni és tisztelni őket.

1, Jól el lehet velük beszélgetni.

Velük sokkal gördülékenyebben és felszabadultabban lehet beszélni, mint egyes nőkkel. A legaranyosabb, mikor mi nők teljesen beleéljük magunkat egy női témába, ők meg úgy tesznek, mintha figyelnének.

2, Ők azok, akikkel sosem kell rivalizálni.

Gondolom nem kell bemutatni, milyen egymás között a női nem. Állandóan csak versengenek egymással, méregetik a másikat, hogy kinek szebb a ruhája, jobb a haja vagy épp magasabb a cipősarka. A férfiakkal azért jobb lenni, mert velük nem fogsz olyan csacskaságokon hajba kapni, hogy kinek formásabb a hátsója.

3, Mindenkivel őszinték.

Abban biztos lehetsz, hogy náluk nincs annyi álszenteskedés, mint a nőknél. Ha valami nem tetszik nekik, vagy épp te nem tetszel neki, akkor nem fog köntörfalazni, hanem egyenesen a szemedbe mondják a frankót. Így kellene mindenkinek viselkedni nem?

4, Semmi térrel rendelkeznek.

Nem olyan ritka, hogy a férfiak azt válaszolják a “Mire gondolsz?” kérdésre, hogy “Semmire”. Míg a nők fejében ezerféle gondolatok cikáznak, ők egyszerűen visszavonulnak az úgynevezett semmi terükbe, ahol tényleg a semmire gondolnak. Szóval ha a párod azt válaszolja neked, hogy nem gondol semmire, akkor hidd csak el.

5, Érzékeny lelkűek.

Bizony, a férfiak is érzékeny lelkek, annak ellenére is, hogy komolynak és töretlennek vallják magukat. Ők azok, akik soha, de soha nem vallanák be még férfi társaiknak sem, hogy egyes dolgok érzékenyen érintik őket.

6, Hiszti.

Nos biztos nem lepek meg senki sem, ha azt mondom, néha durvábbak, mint a nők. Igaz, a nők jobban viselik a dolgokat, mert ők egy egész életen át tartó érzelmi hullámvasútra váltottak jegyet. De a férfiak hisztijeit sem kell alábecsülni, hiszen ők is csak emberek és nekik is lehet rossz napjuk.

7, Szavatartó emberek, akikre lehet számítani.

Ez természetesen, csak az igazi férfiakra vonatkozik. Mindegy mi történik, ha egy szerettük bajban van, ők habozás nélkül ugranak és segítenek abban, amiben csak tudnak. Azt viszont nem igazán szeretik, ha az emberek olyan dolgokról panaszkodnak nekik, amiben nem képesek segíteni. Szóval, ha van olyan problémád, amiben tudod, hogy a párod nem tud neked segíteni, inkább old meg a barátnőiddel vagy egyedül.

8, Tiszta szívből szeretnek.

Bizony ezt nem csak tettetik. Nyilván akad olyan fiú, akinek még nincsenek mély érzelmei, de egy igazi férfi tiszta szívvel szereti azt a hölgyet, akibe beleszeretett. Szerelmük olyan mély, hogy legszívesebben a csillagokat is lehoznák az égről kedvesüknek.

9, Nagyra nőtt gyerekek.

Akár egész hévégén is képesek a számítógép vagy a PS előtt ülni. Ilyenkor nem bántatni kellene őket, hanem beülni melléjük, hogy együtt legyetek újra gyerekek. Sőt, ha még inkább úgy akarjátok érezni magatokat, mint a tinik, akkor vegyél pár sört és egy kis rágcsát is.

10, Igazi oltalmazók.

Az egyik legmegnyugtatóbb érzés, hogy nem kell az erős nőt játszanod ha ő a közeledben van. Abban az esetben, ha tiszta szívéből szeret téged, akkor segíteni fog mindenre megoldást találni. Persze lesznek olyan dolgok, amiben nem tud majd a segítségedre lenni, de a legtöbb esetben mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy neked jó legyen. Annak ellenére, hogy csinálnak jó pár butaságot életük során, mindig mindentől meg fognak védeni.

Először mindenki a saját háza táján sepregessen, aztán törjön csak pálcát mások feje felett. Fontos megjegyeznünk, hogy nem minden férfi egyforma, ezért ne általánosítsunk velük szembe.

betöltés...