Íme a csillagjegy, mely egy másodperc alatt darabokra töri mások szívét – Légy vele óvatos

Tudjuk, hogy sokan nem hisznek az ezotériában, ám nem mehetünk el amellett szó nélkül, hogy valóban van igazság alapja az általa elmondott dolgoknak. Ennek az az oka, hogy minden csillagjegynek megvannak a maga védjegyei. A rákok például nagyon család centrikusak, a szüzek maximalisták és kritikusak, az ikreknek általában két arcuk van. Viszont van egy csillagjegy mely az összes közül a legrettegettebb, de nemcsak azért, mert olyan a hangulata mint az időjárás hanem amiatt is, mert képes egy másodperc alatt összetörni mások szívét. Vajon ennyiből sikerült kitalálnod, hogy vajon melyik lehet az? Nem, akkor segítünk még pár infóval.

Amikor először találkozol vele azzal szembesülsz, hogy mennyire vonzó számodra mind a külső megjelenése és a belső tulajdonságai is. Ne aggódj másokat is el tud így kápráztatni, de vigyázz vele. Tökéletesen tisztában van azzal, hogy milyen adottságokkal rendelkezik és igyekszik azt tökélyre fejleszteni. Közkedvelt személyiség és nagyon megnyerő, ezért nem nehéz vele beszélgetésbe elegyedni. Annak ellenére, hogy a legtöbben szimpatikusnak tartják rengeteg irigye is akad, ami abból fakad, hogy látják mennyire maximalista. Tökéletességre törekvő hajlamát nemcsak a munka világában kamatoztatja, hanem magánéletében is. Odafigyel arra, hogy a legszebb, legjobb, legelőnyösebb ruhákban járjon, egészséges ételeket egyen, mindig fitt és sportos legyen. Sokaknak már ez is elegendő ahhoz, hogy beleszeressenek. Viszont ez nem olyan egyszerű, mert itt a laposztás az ő kezében van. Ha szimpatikus vagy neki belül is kívül is, akkor még jobban beveti sármját/báját amivel még jobban el tudja csavarni a fejed. Észre sem veszed és már a tenyeréből eszel, s ekkor még nem is sejted, hogy egy pillanat alatt darabokra tudja törni maroknyi szíved.

Csupán addig vagy neki jó, ameddig élvezi a társaságod. Ha jól érzi magát veled, akkor hajlamos teljesen elkényeztetni, finom ételekkel vár haza, közös programokat szervez, ami mindkettőtöknek tetszik, ezüst tálcán visz neked mindent, úgy érzed magad mellette mint egy igazi uralkodó. Az életetek olyan akár egy Disney mese, ahol minden szép és jó. Amikor már azt éreznéd, hogy megtaláltad azt, aki mellett le akarod élni az életed fog és teljes erejéből összezúz. Eme csillagjegy szülötte a kapcsolat kezdeti fázisában apait-anyait belead, hogy a legtökéletesebb színben tüntesse fel saját magát, és az ujja köré csavarjon. Idővel azonban lankad a lelkesedése, mert egyszerűen rád unt. Úgy érzi ő kihozta a kapcsolatból a maximumot, és úgy dönt, hogy szép, volt jó volt de ennyi volt. Nem jelentesz már számára kihívást, sem izgalmat, és ő már pedig erre vágyik…. folytonos kalandra, kihívásra. Mondjuk azt addig van veled, ameddig azok a bizonyos pillangók a hasában vannak, de amint azok elrepülnek, te is repülsz velük együtt. Most már bizonyára tudod melyik ez a jegy, szóval nem is kell tovább titkolózni.

Bizony jól sejtetted, a Skorpió jegyről van szó. Akármennyire is tüntetnek eme jegy szülöttei a fent leírtak ellen, ha mélyen a szívükbe néznek tudják, hogy ebben van valami. Nyilván aki épp csak belecsusszant a jegybe arra nem teljesen érvényesek a fent elhangzottak, de aki szó szerint a közepébe született, arra igaz. Ez a jegy nem szereti, ha irányítani próbálják az életét, inkább ő az, aki másét szeretné irányítani. Akaratos és makacs jegy, aki nem fél a harctól és mindig eléri, amit akar. Céltudatos, és bárkin átgázol álmaiért. Viszont mindenkinek van gyenge pontja, és aki az övét megtalálja, annak nyert ügye van ugyanis sikerül betörnie a legzabolázatlanabb jegyet. Hozzájuk kellő türelem és tolerancia kell és az, hogy ugyanolyan határozott legyen, mint ő. Nem szabad hagyni, hogy a másik fölé kerekedjen, mert ott van vége a dalnak. Amikor látja, hogy a potenciális vagy az aktuális partner nem enged, akkor ő is lenyugszik mert tudja, ha tovább folytatja a makacs életvitelt akkor egyedül marad.

Te tudtad, melyik jegyről van szó? Ismersz valakit, akit az ismerőseid közül, aki eme csillagzat alatt született?

betöltés...